Last news in Fakti

29 Юни, 2018 23:00 2 718 2

Летящи насекоми спасяват света от лошите (ВИДЕО)

  • ант-мен-
  • пол ръд-
  • марвъл-
  • marvel-
  • еванджелин лили-
  • черната пантера

Филмът "Ант-мен и Осата" скоро ще се появи по екраните

Летящи насекоми спасяват света от лошите (ВИДЕО) - 1

С "Черната пантера" студиото Marvel спечели много, залагайки на разнообразието - 1 милиард долара приходи от прожекции на първия филм от неговата киновселена, посветен на чернокож супергерой, предаде AFP. Продуцентите сега възнамеряват да постигнат същия успех, извеждайки на преден план супергероиня.

"Ант-мен и Осата", продължението на излезлия по екраните през 2015 г. "Ант-мен", е първият филм с женски персонаж в заглавието му сред 20-те ленти в киновселената на Marvel. "Време е да я видим като героинята, която тя увери, че иска да бъде", заяви на пресконференция президентът на студиото Кевин Фейг.

В "Ант-мен" Еванджелин Лили е в образа на Хоуп ван Дайн и партнира на Пол Ръд, който изпълнява главната роля.

Актрисата поясни, че от Marvel първоначално възнамерявали нейният персонаж да бъде включен в излезлия по екраните през 2016 г. "Капитан Америка: Войната на героите" заедно с Ант-мен.

"По-късно обаче се свързаха с мен и ми казаха, че Хоуп ван Дайн няма да участва в "Капитан Америка: Войната на героите" - каза Еванджелин Лили. - Тогава ги попитах дали ще ми бъде поверена роля в нов филм. Отвърнаха ми, че планират филм, който да бъде посветен на моята супергероиня."

Филмът "Ант-мен и Осата" излиза по екраните в САЩ на 6 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    1 4 Отговор
    Още боза ще наливат с тези смешни супергерои.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.