4 Май, 2018 23:00 4 104 6

"Черната пантера" жъне успех след успех (ВИДЕО)

  • чадуик боузман-
  • черната пантера-
  • marvel

Лентата за супергерои получи най-много номинации за Филмовите и телевизионни награди на MTV

"Черната пантера" жъне успех след успех (ВИДЕО) - 1

Лентата със супергерои "Черната пантера" получи най-много, 7 номинации за Филмовите и телевизионни награди на музикалния канал MTV, предаде Ройтерс.

По този начин продукцията нанесе сериозен удар на големия блокбастър в момента в бокс-офиса - "Отмъстителите:Война без край".

Свръхестественото телевизионно шоу "Странни неща" получи шест номинации, включително и за най-добро изпълнение на 14-годишната Мили Боби Браун. Тя ще се състезава и в категорията за най-добра целувка.

Телевизионният канал с младежка ориентация отново избягна половите разделения, като постави и мъже и жени в едни и същи категории, за да има пълно равенство.

"Черната пантера" получи номинации за Чадуик Боузман за най-добър герой и най-добро изпълнение, Майкъл Б.Джордан за най-добър злодей, Летисия Райт за най-добра сцена, за най-добър бой между Боузман и Уинстън Дюк, както и за най добър филм.

Блокбастърът "Отмъстителите: Война без край" спечели само три номинации, въпреки че в лентата фигурират над 20 супергероя на Маrvel - за най-добър бой, за най-добър злодей (Джош Бролин) и за най-добър филм.

Церемонията по раздаването на Филмовите и телевизионните награди на MTV ще се проведе в Лос Анджелис на 18 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 политкорект

    23 3 Отговор
    Негри и джендъри щом има всичко е точно
  • 2 Брат ми

    18 3 Отговор
    Сиганска им работа.
  • 3 Кино критик

    11 3 Отговор
    Смотаняци ,,Ларкрафт " не го харесаха а тия тъпотии им харесаха!!! Хора без вкус!
  • 4 Stefko88

    8 1 Отговор
    Аз и семейството ми няма да го гледаме!
  • 5 niggaz

    1 0 Отговор
    нига из а стааар :) нига прадъкшън фор нигаз
  • 6 Ицо

    3 0 Отговор
    Аз го изгледах от спортна злоба...такъв тъпизъм скоро не бях гледал, а отгоре на всичко и пълен със сигани, които нещо се търкалят през нощта и нищо не можеш да видиш!