Last news in Fakti

25 Юли, 2018 23:00 1 729 4

Елтън Джон и принц Хари на война срещу СПИН

  • елтън джон-
  • принц хари-
  • menstar coalition
Елтън Джон и принц Хари на война срещу СПИН - 1
Снимка: БТА/АР

Британският музикант сър Елтън Джон и принц Хари оповестиха създаването на коалиция, която цели да предотврати разпространението на СПИН, особено сред мъжката част от населението, съобщи ТАСС.

Глобалната инициатива "MenStar Coalition" с участието на редица организации и компании, сред които фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и едноименната фондация за борба със СПИН на сър Елтън Джон, беше обявена в рамките на 22-рата конференцията по проблемите на болестта в Амстердам.

Целта на проекта е да окуражи представителите на силния пол, особено във възрастта между 24 и 35 години, редовно да се изследват за СПИН и при евентуална зараза да се лекуват своевременно. За реализирането му са предвидени 1,2 милиарда долара.

Междувременно сър Елтън обвини в гневна тирада правителствата на Русия и Източна Европа, че дискриминират представителите на ЛГБТ общността и по този начин възпрепятстват борбата със СПИН.

"Ако ги нямаше сектантството и омразата тази болест можеше да бъде изкоренена много по-бързо, отколкото си представяте", заяви музикантът на пресконференция в Амстердам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    4 1 Отговор
    Значи дискриминирането на джендераците било причината за Спин. Не знаех, мислех си, че се предава по полов път, но щом сър, лейди Елтън Джон го твърди ....)))
  • 2 Сър Джон

    5 1 Отговор
    Няма ли кой да обяснима Лейди Елтън че най много СПИН има в Африка защото е под достойнството на ония шебеци да ползват презервативи. Ако иска да изкорени болестта не да лае от Амстердам а да отива да ги обучава, хем ще се нарадва на големи патладжани.
  • 3 плевен

    2 1 Отговор
    Жестоката истина е , че болните няма да спрат доброволно да заразяват здравите.Съчувствието и човечността погубват пред очите ни ,тридесет години, милиони хора.Излиза че без жестокост не става.Как са се справили в миналото с проказата? Грубо казано -с изолирани колонии.За да живеят следващите поколения.И за да не допрем до баба Дора.
  • 4 Хахо

    0 0 Отговор
    Гей да говори за спин Реджиналт Кенет Дуайт е истинското му име