Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 09:55 874 0

Новите музикални отличници на годината (ВИДЕО)

  • деф лепард-
  • джанет джексън-
  • зала на славата на рокендрола-
  • стиви никс

Джанет Джексън, Стиви Никс и "Деф Лепард" са сред номинираните за въвеждане в Залата на славата на рокендрола

Новите музикални отличници на годината (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Джанет Джексън, "Деф Лепард", "Дивоу", Джон Прайн, Стиви Никс и "Крафтверк" са сред номинираните за въвеждане в Залата на славата на рокендрола през 2019 г., съобщи UPI.

В списъка са също Ел Ел Кул Джей, "Ръфъс" с Чака Кан, "Рейдиохед", "Рейдж агейнст дъ машин".

Стиви Никс вече беше въведена в залата на славата на рокендрола през 1998 г. с групата "Флийтуд Мак". Сега е предложена за въвеждане самостоятелно. Тя започна соловата си кариера през 1981 г.

Избраните за въвеждане в Залата на славата на рокендрола в Кливланд ще бъдат обявени през декември. Церемонията в тяхна чест ще бъде организирана в края на март догодина.

Новите музикални отличници на годината (ВИДЕО)

Изпълнителите трябва да са издали първата си плоча най-малко преди 25 години, за да попаднат сред номинираните. Решението кои да бъдат въведени, се взима от феновете с гласуване на сайта на Залата на славата и от около 800 експерти - музикални критици и представители на рокиндустрията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА