Last news in Fakti

27 Октомври, 2018 10:50 3 101 2

Легендарни чудовища се сблъскват отново (ВИДЕО)

  • годзила-
  • кинг конг-
  • александър скарсгаард-
  • адам уингард

"Годзила срещу Конг" излиза по екраните на 22 май 2020 година

Легендарни чудовища се сблъскват отново (ВИДЕО) - 1

Шведският актьор Александър Скарсгаард се присъедини към филма "Годзила срещу Конг", съобщи Contactmusic.

Четиридесет и две годишният Скарсгаард, който получи ласкави отзиви от критиката за превъплъщението си в образа на съпруга на персонажа на Никол Кидман в "Големи малки лъжи" на телевизия НВО, ще е звездата в четвъртия филм от поредицата за Годзила и Кинг Конг.

Новият филм на режисьора Адам Уингард идва след "Годзила" (2014) на Гарет Едуардс и "Конг: Островът на черепа" (2017) на Джордан Вогт-Робъртс, докато "Годзила: Царят на чудовищата" трябва да се появи по екраните през 2019 г.

Легендарни чудовища се сблъскват отново (ВИДЕО)

Скарсгаард ще партнира на Джулиън Денисън, снимал се в "Дедпул 2", Брайън Тайри Хенри и номинирания за "Оскар" Демиан Бишир.

Предполага се, че Мили Боби Браун, Кайл Чандлър и Чжан Цзъи отново ще изпълнят ролите, които им бяха поверени в предишни филми от поредицата.

Планирано е "Годзила срещу Конг" да излезе по екраните на 22 май 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кино критика

    5 1 Отговор
    Годзила 2014 беше абсолютната пародия! Годзилата я бяха представили като огнедишащ змей който естествено защитаваше американската демокрация от някави същества!
  • 2 Истината

    0 0 Отговор
    Егати тъпите филми за милиони