Last news in Fakti

22 Март, 2018 12:43 2 912 3

Гигантски гущер атакува Токио (ВИДЕО)

  • годзила-
  • чудовище-
  • холивуд-
  • япония-
  • токио

Паметник на Годзила беше открит в японската столица

Триметров паметник на Годзила - легендарното чудовище от редица филми, беше тържествено открит на площад в центъра на Токио, недалеч от Императорския дворец, предаде ТАСС.

Фигурата е висока 2,5 метра, а върху постамента има надпис "Човечеството сега ще трябва да съществува заедно с Годзила".

Този израз е взет от последния филм от поредицата за огромното чудовище, който се появи по екраните през 2016 г. и за пореден път предизвика фурор в Япония. "Годзила: Възраждане" бе обявен за филм на годината и получи редица национални награди.

"Годзила: Възраждане" е 29-ият филм от поредицата за чудовището, което олицетворява силите на дивата природа, разбудени от неразумните действия на човечеството. Първият филм за Годзила е заснет в Япония през 1954 г. на фона на шока от изпитанията на американската водородна бомба на тихоокеанския атол Бикини. По сценарий този взрив превръща мирното подводно влечуго в злобно чудовище, което се надига от дълбините и започва да руши всичко по пътя си.

Филми за Годзила са заснети също в Холивуд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    3 1 Отговор
    Тия пичове не им стигат заметресенията, ами и гущери ги налазват!
  • 2 простак

    2 0 Отговор
    Само да не извадя гущеро от гащите, че налазва на поразия.
  • 3 Ха ха

    1 0 Отговор
    Те рептилите им окупираха и държавата и мозъците !
Новини по държави: