12 Ноември, 2018 01:27 2 898 1

Цирк "Балкански" с уникално представление в София

  • цирк "балкански"-
  • представление

От всеки закупен билет цирк Балкански дарява 1 лв. на УНИЦЕФ

До 2 декември Академичният цирк Балкански гостува в София. Атракцията е разположена в обичайно място - Зона Б 5, парк "Възраждане".

„След като постоянния цирк изгоря, в София по това време на годината на добра площадка рядко гостуват трупи с това изкуство. Обикновено идват малки циркове и се установяват временно в междублокови пространства – каза в ефира на Радио София Александър Балкански-младши – артистичен директор на най-големия цирк на Балканския полуостров. – Сред изграждането на парк Възраждане има площадка, която е отговаря на изискванията и цирково шапито може да гостува и зимата.

Спектакълът “УАУ” пожъна голям успех в тазгодишното ни турне. То започна от София и сега, на финала е малко по-различен.“

В програмата участват артисти от 5 държави с изключителни номера, представени от гости от Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Разбира се освен екстремни номера, зрителите ще видят еквилибристика, лазерно шоу, както и най-забавните клоуни в Европа. Българското участие е от Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/и Кристина Костова.

Циркът този път подкрепя образованието на децата и сигурността на средата, в която те живеят – допълни Александър Балкански.

От всеки закупен билет за представленията в София цирк Балкански дарява 1 лв. на УНИЦЕФ.

Към почитателите на оперното изкуство Александър Балкански-младши отправи покана за спектакъла „Палячи“ от Руджеро Леонкавало, под купола на цирк „Балкански“ на 19 и 20 ноември – нещо, което се прави за пръв път в България и за трети път в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.