12 Ноември, 2018 11:16 2 497 2

Джо Пери от Aerosmith колабира на концерт (ВИДЕО)

  • джо пери-
  • аеросмит-
  • aerosmith-
  • hollywood vampires-
  • били джоел

Причината за припадъка е комбинация от дехидратация и изтощение

Джо Пери от Aerosmith колабира на концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният китарист на Aerosmith Джо Пери е хоспитализиран по време на концерт в Madison Square Garden в Ню Йорк, където свири с Били Джоел.

Музикантът се почувствал зле след изпълнението на "Walk This Way", предаде TMZ.

В края на песента 68-годишният Джо отишъл в съблекалнята си и там рухнал, а външно "изглеждал ужасно".

Лекарите, които пристигнали на място, прекарали с музиканта около 40 минути. След като изчистили дихателните му пътища и му подали кислород, те изкарали китариста на носилка и го завели в болницата.

Очаква се той да се възстанови и да поднови публичните си участия по-късно този месец.

През 2016-а Пери припадна на сцената по време на концерт с Hollywood Vampires. Тогава беше обявено, че причината за припадъка е комбинация от дехидратация и изтощение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    4 0 Отговор
    Оправяй се, машина!
  • 2 ванката

    5 2 Отговор
    за това се препоръчва след сериозна употреба на наркотици обилно количество течности но не винаги са алкохолни понеже някои медикаменти могат да направят реакция с наркотика която ни представи един англииски бизон на слънчака пред който наще полицайчета изглеждаха като девствени момиченца във стриптиз бар...