19 Април, 2019 11:16 1 474 2

Още екшън и рокендрол от Hollywood Vampires (ВИДЕО)

  • холивудски вампири-
  • джони деп-
  • алис купър-
  • джо пери-
  • hollywood vampires

Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери издават нов албум

Още екшън и рокендрол от Hollywood Vampires (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Супергрупата Hollywood Vampires в състав Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери от Aerosmith ще издаде нов албум, съобщи Контактмюзик.

Тавата, озаглавена "Rise", ще излезе на музикалния пазар на 21 юни.

За разлика от първия албум "Hollywood Vampires", издаден от триото през септември 2015 г., новата тава включва предимно оригинална музика. В нея фигурират само три кавъра - на парчетата "Нeroes" на Дейвид Боуи, "People Who Died" на Джим Карол и "You Can't Put Your Arms Around A Memory" на Джони Тъндър.

Над новия албум Hollywood Vampires са работили с отдавнашния сътрудник на Алис Купър - Томи Хенриксен.

Още екшън и рокендрол от Hollywood Vampires (ВИДЕО)

"Новият албум "Rise" е съвсем различно "животно" от първия ни проект, по-различен е от всичко, от което съм бил част досега. Подходих към него по съвсем различен начин от обичайния при работата ми над албум. Всеки от нас - Джо, Джони, Томи и аз, записа песни за новата тава. Този път не се опитах да променя което и да е парче, за да звучи в мой стил. Тъй като всеки от нас е повлиян от различни неща, звученето на албума е яко. Мисля, че с него феновете ще добият представа за същинското звучене на групата. Първата ни тава беше по-скоро поклон към нашите паднали рок братя", споделя Алис Купър.

Освен че оповести излизането на нов албум, триото пусна и първи сингъл от него, озаглавен "Who's Laughing Now?".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    2 0 Отговор
    Юначаги!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.