Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 16:26 1 982 5

Тя е най-влиятелната личност в Тwitter

  • тейлър суифт-
  • туитър-
  • twitter

Тейлър Суифт е качила само 13 туита тази година, но e номер 1

Тя е най-влиятелната личност в Тwitter - 1
Снимка: БТА/АР

Тейлър Суифт е качила само 13 туита тази година, но това не й е попречило да бъде коронясана като най-влиятелната личност в Тwitter през 2018 г., съобщи И!нюз.

Компанията за анализ на социалните медии "Брандуоч" публикува своите списъци с 10-те най-влиятелни жени и 10-имата най-влиятелни мъже в Тwitter. След като получи 98 от възможните 100 точки, Суифт е безспорният победител.

На второ място след нея е оглавяващият списъка с най-виятелните мъже Лиъм Пейн. Бившият член на бандата One Direction, станал соло изпълнител, е получил 97 точки.

Той е следван от президента Доналд Тръмп, певицата Кейти Пери, телевизионната знаменитост Ким Кардашиян Уест и певицата Деми Ловато, които са с по 96 точки


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    6 0 Отговор
    Интересно аз мислех че е русият палячо, то не било така!

    Коментиран от #2

  • 2 Кико

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ":

    Джуджака не ползва Туитър!
  • 3 Емил

    3 3 Отговор
    Изберете я за президент! Американците и руснаците водят невиждана битка, за да докажат коя от двете нации е по-тъпа! Ама май руснаците ще я спечелят.
  • 4 Хахааха

    3 0 Отговор
    Вижте в youtube алтернативните медии и самостоятелно разследващи журналисти как определят известността й и защо има такава влиятелност. Останалите "звезди" (по скоро черни дупки)не правят изключение.
  • 5 Хахо

    0 0 Отговор
    Тая пък коя е американска коза която се мисли за певица голям праз че е туитват.може и да ритват по дирник това по става за тези тъпанари.