Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 17:25 18 714 4

ВИДЕО от последните минути на руски рапър, починал след концерт

  • кирил толмацкий-
  • децл-
  • руски рапър-
  • сърдечен арест-
  • сърдечна недостатъчност-
  • почина-
  • след концерт-
  • смърт

Неговата съпругата по-късно съобщи и причината за внезапната му смърт

ВИДЕО от последните минути на руски рапър, починал след концерт - 1
Снимки: shutterstock

В мрежата се появи ексклузивно видео, запечатало последните минути на руския рапър Децл — Кирил Толмацкий, който почина в неделя вечер след края на своя концерт в руския град Ижевск.

На кадрите, качени в YouTube, се вижда как екип на Спешна помощ се опитва да реанимира изпълнителя, който лежи безжизнен на пода.

Според първоначалната информация, минути след края на последното си сценично изпълнение руският рапър влязъл в гримьорната си, където внезапно му прилошало.

Мениджърът на Децл — Павел Беленец разказа пред руските медии, че екипът на Спешна помощ пристигнал светкавично на мястото на инцидента — пет минути, след подаването на сигнала. Дошлите на място парамедици направили всичко по силите си да съживят певеца, борейки се за живота му повече от половин час. Въпреки това усилията им се оказали напразни.

ВИДЕО от последните минути на руски рапър, починал след концерт

"Биха му и адреналин, но и това не помогна", разказва Беленец.

По-късно същата вечер съпругата на Кирил Толмацкий обяви и причина за внезапната му смърт, съобщи руската информационна агенция РИА.

Юлия сподели чрез публикация в социалната мрежа Instagram, че съпругът ѝ е починал вследствие на сърдечен арест.

Толмацкий е роден на 22 юли 1983 г. в Москва. През 2000 г. излиза дебютният му албум "Кто? ты", който има невероятен успех. От него са продадени над милион лицензирани екземпляра и още поне толкова пиратски копия, за които обаче, продуцентите нямат точни данни. След това силно начало на неговата кариера Децл записва още няколко студийни албума.

ВИДЕО от последните минути на руски рапър, починал след концерт
Снимки: shutterstock

По-рано в деня на смъртта му, в мрежата бе публикувано и видео от последното изпълнение на Децл. Малко преди да умре той пее едно от най-популярните си парчета — "Вечеринка", а изпълнението му кара публиката да избухне.

Макар смъртта му да бе констатирана и обявена от медицински екип, в мрежата се завъртяха слухове, че той е жив. Причина за шокиращия слух стана едно негово старо изказване, в което обяснява, че е планирал да инсценира смъртта си и то точно на 35 години, на колкото и почина.

"Неведнъж съм си представял и съм обмислял как да инсценирам смъртта си, когато навърша 35 години. Да замина да живея на остров и никой да не знае за мен. Сега този момент наближава и е време да помисля по-сериозно по въпроса", заявява в едно свое интервю починалият музикант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    20 30 Отговор
    Тоя джендър само косата си не може да изхрани, умрял от анорексия.
  • 2 Да си припомним, че

    13 12 Отговор
    там управниците имаха проблем с рапърите.
  • 3 Тост

    18 4 Отговор
    Мдам... Със смъртта шега не бива!
  • 4 бай хой

    15 6 Отговор
    видимо наркоман на игли