Last news in Fakti

22 Март, 2019 10:18 2 244 2

Композирайте днес с Йохан Себастиан Бах в Гугъл

  • йохан себсатиан бах-
  • композитор-
  • google doodle-
  • гугъл дудъл-
  • култура-
  • музика

Днес Google Doodle чества великия композитор Йохан Себастиан Бах

Композирайте днес с Йохан Себастиан Бах в Гугъл - 1
Снимки: Google

Днес търсачката Google почита музикалния гений и композитор Йохан Себастиан Бах със специален Doodle, чрез който може да композирате музика редом до великия музикант. Само влезте в Google.

Интерактивната машина с изкуствен интелект, както е представена в Дудъл, се появява на началната страница на Google. Самият Бах чрез анимираните човечета се представя на потребителите и разказва интересни факти за творчеството си и за процеса на композиране на музика.

След кратката презентация всеки потребител може да композира собствена творба заедно с Бах и да сподели творението си с приятели в социалните мрежи.

Композирайте днес с Йохан Себастиан Бах в Гугъл

Йохан Себастиан Бах е немски композитор и клавирен майстор, признат за един от най-великите гении в световната музикална история. Представител е на немската музикална школа и музикалното изкуство в периода и стила барок. До днес в световен план са познати над хиляда негови произведения. Приживе е почитан най-вече като виртуозен изпълнител на орган и клавесин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 3 Отговор
    Един е Бах и той умря!!! :)))
  • 2 плевен

    3 0 Отговор
    Колкото смешно, толкова и тъжно- за нас.На една страница имаме велик композитор, до него реклама на проститутки/плащат си хората/, и тъп лаф, под формата на коментар.