Last news in Fakti

18 Юли, 2018 15:17 3 756 2

Сестрата на Черната пантера влиза в екшъна (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • марвъл-
  • черната пантера-
  • marvel-
  • шури-
  • т'чала-
  • летиша райт

Marvel ще издаде комикси с приключенията на Шури

Сестрата на Черната пантера влиза в екшъна (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Marvel ще публикува книжка с комикси за приключенията на сестрата на Черната пантера, предаде AFP.

Сестрата на Черната пантера стана известна благодарение на посветения на брат й филм, чийто актьорски състав включва само чернокожи актьори.

Сестрата Шури е малък гений на семейството, който може да изобрети различни неща и включваща усъвършенствани технологии екипировка, като тази на брат си Т'Чала, когато той носи костюма на Черната пантера.

Жизнерадостната и изпълнена с чувство за хумор героиня, в чийто образ се превъплъщава актрисата Летиша Райт, привлече до такава степен зрителите, че Marvel реши да й посвети комикси.

Сестрата на Черната пантера влиза в екшъна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Книжката с комикси "Шури - сестрата на Черната пантера" ще бъде публикувана през октомври, поясни говорител на издателството.

Според много експерти, филмът "Черната пантера" бележи завой в представянето на чернокожите в американското кино. След като събра 1,34 милиарда долара приходи от прожекции, филмът е на 9-о място по този показател сред пълнометражните филми в историята на киното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    6 0 Отговор
    Всъщност във филма има бели актьори и като се има предвид, че се говори за Африка, на никой не би му направило впечатление големия брой на черните, ако филма не беше направен именно с целта да има филм с толкова много черни. Още по-дразнещо беше расисткото обожествяване на този филм от множеството изказали се по въпроса холивудски звезди, че и от Мишел Обама - всички хвалещи не добрата актьорска игра или страхотните ефекти, а факта, че във филма играят много черни. За съжаление най-голямата филмова фабрика отдавна вече се фокусира повече в политиката и пропагандата отколкото върху правенето на качествено кино.

    Коментиран от #2

  • 2 Loona

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Morgoth":

    Филмът е направен именно, за да се покаже че чернокожите не са единствено престъпници или странични герои, както биват представени в холивудските филми. Черната пантера вече е символ за малките чернокожи деца. Белокожите имат разнообразие, всеки супергерой може да им бъде идол - като започнем от Спайдърмен и стигнем до Батман. Много съжалявам, че не си успял да вникнеш по-дълбоко и да разбереш смисъла на това произведение. Моля, пусни си го още веднъж и се наслаждавай без ксенофобските си възгледи. :)