Last news in Fakti

29 Май, 2019 13:29 1 848 5

Терминатора стана... рапър (ВИДЕО)

  • арнолд шварценегер-
  • андреас габалие

Легендата Арнолд Шварценегер отново показа мускули, но на едно по-различно поприще

Терминатора стана... рапър (ВИДЕО) - 1

Екшън иконата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер отново "показа мускули", но на едно по-различно поприще - като рап изпълнител, пише в. "Дейли стар".

Седемдесет и една годишният Шварценегер е записал хип-хоп парче съвместно с австрийския певец Андреас Габалие, вдъхновено от живота и кариера му.

С мотивационната рап песен, озаглавена "Pump It Up", и видеото към нея, звездата от "Командо", "Последният екшън герой" и "Конан варварина" се надява да "надъха" слушателите и зрителите, разказвайки собствената си история - за възхода си от роден в Австрия бодибилдър до една от водещите звезди на Холивуд и губернатор на Калифорния.

Основният разказвач всъщност е Габалие, който пее и рапира, докато Шварценегер се включва с епизодичен рап.

Парчето съдържа и култовите екранни реплики на Арнолд: "Ще се върна" и "Аста ла виста, бейби".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    4 1 Отговор
    Мачкай, животно!
  • 2 Гост

    0 2 Отговор
    Къде пее тоя две думи на кръст. И само той ли е кумтуряга има и други.

    Коментиран от #3

  • 3 Бачо Киро

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Песента е повърня като песен, но да кажеш че Шварценегер е просто културяга и другите били като него.... Стига глупости... Колко мистър Олимпия има? Не малко. Колко са имали неговата кариера и са завършили като губернатори? Аз поне не се сещам за друг.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    За мен си остава много мускули и тъпи филми. И не ми дреме че е бил губернатор , първо бил против гей бракове а после , обратно разрешил. Егати шантавия акъл , това от химията за мускули.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.