Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 08:55 2 051 4

Терминатора: Мразя политиката!

  • арнолд шварценегер-
  • терминатор

Дори когато бях губернатор на Калифорния, никога не съм се считал за политик, заяви Арнолд Шварценегер

Терминатора: Мразя политиката! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Екшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер питае омраза към политиката, съобщи Контактмюзик.

Въпреки че заема губернаторския пост в продължение на осем години до 2011 г., 72-годишният Шварценегер сега разкрива, че никога не се е възприемал като политик и единствената му цел е била да помага на хората.

"Мразя политиката. Дори когато бях губернатор на Калифорния, никога не съм се считал за политик. Бях обществен служител, който се стремеше да прави нещата по-добри за хората", споделя Арнолд Шварценегер в интервю за "Шоуто на Греъм Нортън".

Роденият в Австрия актьор обаче признава, че е бил разочарован, че не може да се кандидатира за президент на САЩ. "Това е единственото нещо, което не мога да направя в Америка - страната на неограничените възможности", казва Шварценегер.

Арнолд допълва, че ако имаше това право, щеше да се изправи срещу Доналд Тръмп в битката за президентска номинация от Републиканската партия.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо икебаната

    4 16 Отговор
    Мразя бг
  • 2 доктор Джустис

    20 2 Отговор
    Арнолд е голям!
  • 3 Лорчето от красивия град...!

    9 1 Отговор
    Терминатор, тук мненията ни съвпадат...!
  • 4 Martin

    8 0 Отговор
    След като е успял във всичко с което се е захванал, терминатора е синтезирал изконната мъдрост - политиката е най-долната професия.