Last news in Fakti

26 Юни, 2019 13:05 4 869 4

Извънредно! Отмъстителите остават на екран (ВИДЕО)

  • отмъстителите-
  • марвъл-
  • marvel-
  • стан лий-
  • антъни русо-
  • аватар

Разширена версия на филма "Отмъстителите: Краят" се завръща в кината 

Извънредно! Отмъстителите остават на екран (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Излъчването по кината на супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят" все още не е приключило, но от Disney и Marvel вече оповестиха "завръщането" ѝ на екран, съобщи Ройтерс.

От петък по кината ще тръгне версия на филма, гонещ касовия рекорд на "Аватар", която включва изтрита "незавършена" сцена и видео интродукция от единия от режисьорите - Антъни Русо. Зрителите ще имат възможността да хвърлят и бегъл поглед към продукцията "Спайдърмен: Далече от дома" на Marvel, която излиза на екран следващата седмица. Почитателите на "отмъстителската" сага, закупили билети за допълнената версия, ще получат и специален тематичен плакат.

Филмът "Отмъстителите: Краят" излезе на екран през април тази година. Към момента постъпленията от супергеройската продукция в международния бокс-офис възлизат на 2,75 милиарда долара. Според анализаторите по-малко от 40 милиона долара делят филма от рекордьора по приходи "Аватар" на Джеймс Камерън.

"Отмъстителите: Краят" е кулминацията на история, разказана в 22 филма от киновселената на Marvel.

Новата версия на супергеройската продукция ще тръгне по кината три седмици преди игралния римейк на хитовата анимация "Цар Лъв" на Disney. Някои наблюдатели прогнозират, че филмът също има потенциал да "догони" касоразбивача "Аватар" по приходи от продажбата на билети по света.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоганя

    3 0 Отговор
    Нема лошо
  • 2 Ебаго Аватара

    1 0 Отговор
    2009 vs 2019
  • 3 гост

    1 8 Отговор
    Още една холивудска пропаганда, набиваща на младите дечица сатанински култ. Бог да се смили над всички!
  • 4 размисли и страсти

    0 0 Отговор
    Не спряхме да отмъщаваме, на кого, за какво ... А никой не се замисля че за всяко нещо има причина.