Last news in Fakti

7 Юли, 2019 15:19 1 570 2

Стиви Уондър го закъса със здравето (ВИДЕО)

  • стиви уондър-
  • бъбрек-
  • операция-
  • бъбречна трансплантация

Соул легендата ще се подложи на бъбречна трансплантация 

Стиви Уондър го закъса със здравето (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендарният американският соул певец и композитор Стиви Уондър възнамерява временно да преустанови изявите си, тъй като през есента ще се подложи на бъбречна трансплантация, предадоха световните агенции.

Шестдесет и девет годишният Уондър лично е направил съобщението по време на участието си като хедлайнер на фестивала "Бритиш съмър тайм" в лондонския "Хайд парк".

Уондър е споделил, че ще изнесе още три шоута, преди да преустанови изявите си и да се подложи на операция през септември. Певецът е допълнил, че има донор, както и че всичко с него е наред, успокоявайки феновете, които вероятно са чули скорошните слухове, че има сериозни здравословни проблеми.

Стиви отбелязва още, че с участието си на фестивала "Бритиш съмър тайм" в "Хайд парк" е искал да изрази любовта си към публиката, както и да благодари на феновете за обичта им.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    3 2 Отговор
    голям
  • 2 Гоуст

    5 5 Отговор
    Закъса го човека. Вече не вижда