Last news in Fakti

12 Юли, 2019 22:00 1 629 1

Ванеса Мей откри фестивал в Охрид

  • ванеса мей

Цигуларката гастролира в първия ден на "Охридско лято"

Ванеса Мей откри фестивал в Охрид - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

С концерт на световноизвестната цигуларка Ванеса Мей тази вечер в античния театър в Охрид стартира 59-тото издание на фестивала "Охридско лято", съобщи МИА.

През 40-те фестивални дни любителите на изкуството ще могат да се насладят на концерти на македонската Национална опера и балет, камерния оркестър Софийски солисти от България, ансамбъла Дорико от Италия, Симфоничния оркестър на Брянск, Русия.

Ще участват още много други изпълнители от Полша, Украйна, Гърция, Сърбия и домакините от Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо Балкански

    2 0 Отговор
    Пък ние си имаме Европейска културна столица и чакам с нетърпение да застуди времето ,че да погнем шопарите по плодивските улици.Пък като ги натръшкаме и седнем на масата ,не е лошо кмета да покани Ванеса да му посвири на ушенце ,,Белите манастири''.