Last news in Fakti

15 Август, 2019 23:04 894 1

60 филма по 60 секунди в Бургас

  • кино-
  • филми-
  • охлюва-
  • бургас

Прожекциите на сцената "Охлюва" ще са на 19 август, с начало 21.00 часа

60 филма по 60 секунди в Бургас - 1

Шестдесет филма, всеки с времетраене 60 секунди, ще бъдат представени на открита сцена "Охлюва" в Бургас. Прожекциите ще са на 19 август, с начало 21.00 часа. В програмата са включени филми от различни жанрове - драма, екшън, комедия, документалистика. Това съобщиха от пресслужбата на общината.

Нестандартната киновечер е част от програмата на единствения в Европа и Африка Международен едноминутен филмов фестивал. Той предизвиква актьори, модели, създатели на филми, сценаристи, аниматори, художници, дизайнери и творчески продуценти да разработят и представят най-добрите световни едноминутни филми.

В Бургас зрителите ще видят най-добрата селекция на вече отличени проекти от първите три издания на фестивала.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.