30 Август, 2019 11:57 2 661 3

Брад Пит: Това е най-трудната ми роля (ВИДЕО)

  • брад пит-
  • към звездите-
  • венеция

Холивудската мегазвезда представи филма си "Към звездите" на кинофестивала във Венеция

Брад Пит: Това е най-трудната ми роля (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Брад Пит каза, че ролята на астронавт във филма "Към звездите" е най-трудната в кариерата му, съобщи Ройтерс.

Актьорът, който е и продуцент на филма, се впуска в него в пътешествие към далечни райони на Слънчевата система, в което преоткрива себе си. Той търси баща си (в ролята Томи Лий Джоунс), за да спаси човечеството.

Режисьорът Джеймс Грей разглежда в "Към звездите" темата за мъжествеността и дали тя се изразява в това да си силен и да не показваш слабост, или да си искрен и уязвим.

"Решихме да се опитаме да разкажем възможно най-незначителната история на възможно най-голям фон. Така дребното става универсално", каза Грей.

Филмът "Към звездите" е в основната конкурсна програма на кинофестивала във Венеция.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зик

    1 6 Отговор
    И на мен ми е трудно да му гледам филмите. Кво се оплаква тоя лигльо , няма един свестен запомнящ се филм , освен Интервю с вампир , Седем години в Тибет става. Харесвам фантастика ще видим това дали ще е нещо свестно , нищо че ще играе Уйлям Брадли Пит.
  • 2 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    НАЙ -ГОЛЕМИ ХУМАНИСТИ СА АРТИСТИТЕ / ПОКЛОН/ !!! НЕ Е ЯСНО,ОБАЧЕ, ЗАЩО ДНЕШНИТЕ СВЕТЕЩИ " ЗВЕЗДИ"/НА ХОЛИВУД .И ?/- НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА , ЧЕ ЕДИН МИЛИОН ПРЕДИ ТЯХ - СА УГАСНАЛИ И СПОМЕНЪТ ЗА ТЯХ Е ПО ЖЕЛАНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Франкенщайн...!

    1 0 Отговор
    С този скафандър, доста дубъли трудно се издържат...!