Last news in Fakti

21 Септември, 2019 22:00 2 421 0

Адам Сандлър гледа към "Оскар"

  • адам сандлър-
  • филм-
  • оскар

Актьорът може да получи номинация

Адам Сандлър гледа към "Оскар" - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Адам Сандлър се очертава като един от фаворитите за номинация за награда „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля, съобщи Cinema Blend.

Новият филм на актьора получи изключително високи оценки от критиката. Продукцията „ Uncut Gems“ е режисирана от Бени и Джош Сафди.

Във филма Сандлър играе бижутер, който се запалва по спортните залагания. Ролята му е определяна като една от най-добрите през годината.

Сандлър е известен със своите комедийни роли. Неговите филми често са отхвърляни от критиката, като последните му ленти не се радват и на одобрение от публиката.

Сега обаче той получи големи похвали за ролята си и е възможно да получи номинация за „Оскар“. Очаква се продуцентите да се опитат да популяризират неговата кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА