26 Януари, 2020 23:03 3 902 13

Защо Адам Сандлър не е номиниран за "Оскар"

  • адам сандлър-
  • награди-
  • оскар

Какво стои зад вота на Академията

Защо Адам Сандлър не е номиниран за "Оскар" - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на Америкаснката филмова академия разкриха защо Адам Сандлър не е получил номинация за „Оскар“, съобщи Movie Web.

Считаше се, че той е един от фаворитите. Повечето критици похвалиха изпълнението му в „Uncut Germs”.

Самият филм се превърна в една от най-успешните независими продукции. В крайна сметка той така и не получи номинация за голяма награда.

Според представители на Академията, много членове са пренебрегнали Сандлър заради предишните му роли. Той е известен с поредицата си абсурдни комедии, насочени най-вече към колежани.

Според тях, много от хората, които са гласували за номинации, са били повлияни точно от това. Те смятат, че ако Сандлър направи още една подобна роля, вероятно ще бъде номиниран.

Подобна е ситуацията и с Еди Мърфи, който не получи номинация за ролята си в „Моето име е Долемайт“, въпреки положителните отзиви.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинов

    18 14 Отговор
    Правилно е. Аз го свързвам само с адски кретенски филми.

    Коментиран от #8

  • 2 Кенеди

    14 13 Отговор
    Посредствен , застаряващ актьор.
  • 3 Що питате

    14 14 Отговор
    Вероятната причина е, че този е представител на най-малоумното течение на американско кино, който ще бъде запомнен с това, че прави комедии , на които никой не се смее. .... Маде ин УСА!
  • 4 Не ми пука !!!

    13 9 Отговор
    Харесвам този човек и филмите му ЗОХАН е номер 1
  • 5 мошето

    11 13 Отговор
    Защото Адам Сандлър е пълен идиот!
  • 6 ???

    8 1 Отговор
    Може и така да е ,но и Спилбърг беше вземал "Оскар" докато не им направи един чернобял филм и после изведнъж стана голяма работа.И Леонардо взе за най тъпия си филм.Вярни ,че тука е за кой е номиниран,но това е същата работа.
  • 7 ???

    0 0 Отговор
    *не беше
  • 8 някой

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    Тоя е участвал в най- тъпите филми за всички имена. След десетки роли в които подиграваш дебели,слаби,араби,гейове,колежани,ученици и какво ли не, сега естествено няма да има награда на академията.
  • 9 гост

    8 1 Отговор
    Това е все едно Макконъхи да не получи номинация, понеже е играл преди това в лигави комедии, а последните 10 години има едни от най-добрите роли и пресъздава драматични образи. Номинацията е за тази година, значи щом е направил добра роля през годината, значи заслужава. Това само показва предубеденост.
  • 10 Кинокритикът

    1 1 Отговор
    В ''Долемайт'' Еди и Дензъл си партнират страхотно, но..това не може да спаси един посредствен филм, направен най-вече в памет на Чарли Мърфи..а за Сандлър..или добро или нищо.
  • 11 Аз не виждам никакъв актьорски талант

    2 2 Отговор
    Как , кога и с какво Адам БЛЕСНА ? ПОМНИТЕ ЛИ ? С песен в която се казваше че :" О , Джей Симпсън ис нот а Джу !" Това се хареса и хоп комедиен актьор ! Жива дъвка ! Едва го понасям, той е както нашият Слави Трифонов - какъвто и вица да ти разкаже - вместо да те разсмее ще те преспи !

    Коментиран от #12

  • 12 Кинокритикът

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Аз не виждам никакъв актьорски талант":

    Ами да, така е...Адам Сандлър, Стив Мартин и Саша Барон Коен за мен са недоразумения, случайно попаднали в киното..а, имаше и още един, дето и за палячо не става...даже и името му трудно си спомням, играеше някакви бълвочи и се праскаше интелектуалец...къде са сега Джак Лемън...Уолтър Матау...дори един Ед О'Нийл или Чеви Чейс са класи над тези тъпани..
  • 13 аЗ123

    0 0 Отговор
    Няма Оскар,защото е бездарна еврюга?