Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 16:08 7 691 16

Мадона съвсем полудя (ВИДЕО)

  • лил нас екс-
  • мадона

Кралицата на попа иска да запише песен за пилета с рапъра Лил Нас Екс

Мадона съвсем полудя (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кралицата на попа Мадона е отправила покана към рапъра Лил Нас Екс да я посети във фермата ѝ и да запишат съвместна песен за пилета, съобщи Контактмюзик.

Шестдесет и една годишната изпълнителка е видяла младия рапър сред публиката на концерт от турнето ѝ "Madame X" в Лос Анджелис по-рано през седмицата.

Забелязвайки, че Лил Нас Екс консумира бира, Мадона се е приближила към него и е изразила желание да отпие, за да утоли жаждата си. Впоследствие разговорът между двамата изпълнители е потекъл във фермерска посока.

След като е изтананикала откъс от хитовото му парче "Old Town Road", Мадона е поканила Лил Нас Екс да ѝ гостува.

"Ще те очаквам във фермата си за коне. Ще ти покажа какво всъщност се прави с конете. Ще те науча да яздиш, скъпи. След това можем да запишем песен за пилета, защото освен коне имам и пернати", е заявила Кралицата на попа.

Мадона освен това се е поинтересувала какви са бъдещите планове на 20-годишния рапър и го е посъветвала да се труди здраво, за да си заслужи дългосрочно оставане в музикалния бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    29 20 Отговор
    Мадона си е Мадона и може да прави саквото си иска!
  • 2 Eleonora

    33 4 Отговор
    😄...а била ли въобще някога нормална....!?!?...освен може би като дете!???
  • 3 Един ....

    25 3 Отговор
    Не знам дали ще му хареса да прави това ,което тя прави с конете ...
  • 4 гост

    32 1 Отговор
    Едни от много печените хора като Шон Пен и Гай Ричи се изказаха много негативно за нея в личен план. Повечето са психарки, точно защото за тях не е останало нещо, което да ги впечатлява. Ето, един пич като Брад Пит беше лишен от децата си, половин дузина, заради прищевките на някаква психясала актриса, която смята, че келешите могат да се държат и да правят каквото си искат, без бащата им да има право да им каже каквото и да е или да ги сплаши.
  • 5 С това палаво езиче..............

    9 0 Отговор
    Може ли да си поиграе на моя инструмент

    Коментиран от #12

  • 6 Xxxl

    15 0 Отговор
    Тя ще покаже как се "язди " ! То за това "нещо "няма възраст !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ще видим

    5 2 Отговор
    Какво ще е останало от нея на 71
  • 9 Ххх

    5 1 Отговор
    Някои хора са родени с късмет. За разлика от други. Може би преди седмица четох статия. Ники Кънчев бил натъжен, защото починало момиче, на което се опитвал да помогне. Загубило битката с рака. Като го гледах на снимката - около 7 - 10 годишно. Но към други хора съдбата е доста по - благосклонна. Мъже, пари, слава. Без мярка и без насита. Който е роден с късмет - ще живее, който не е както казваше Чичовото - ще духа супата.
  • 10 бай Даньо

    15 5 Отговор
    Мадона е голяма! Гледах я предния четвъртък в Уилтърн тетър в Лос Анжелос и изигра същата сценка с Кети Пери , която беше на първия ред. Мадона слезе от сцената и си говориха 2-3 минути без да казва с кой говори и накрая в раговора подхвърли "Кейти" и залата гръмна. Между другото винаги съм се чудил кой купува билетите по $2000- $3000 в пита , е сега знам ... Концерта на Мадона е спектакъл който си заслужава - пищни декори , яки танци екзотика - беше докарала един хор от африкански баби и едни фадо музиканти от Португалия... Винаги съм я смятал за посредствена певица , но ме опроверга - дори на концерт звучи много верно , дори имаше няколко акапелни парчета който са трудни без музиката за патерица , направо си пее жената. По едно време си направи една снимка с Полароид и направи нещо като търг кой ще даде повече пари за някаква благотворителност , като междувремено търкаше снимката между баджаците, а бе шоу а ла Мадона. Една буля изкара $1000 кеш и ги плати за снимката. Другото е че ако имаше малко по малко музика и повече политически речи можеше да мине и за политически митинг . Научихме че Доналд Трумп има много малък пенис, много малък. Начи ще ми се да видя как бай Доньо ще я грабне за пусито Мадона... голям бой ще яде. Изобщо си е Мадона е толкова фит че не е за вярване. Накрая свърши с едно голямо гейско знаме и не случайно голямата част от публиката бяха жени ( към 60%) , но до колкото имаше мъже не бяха истински . Опасно си беше за мъже. Сам
  • 11 бай Даньо

    9 2 Отговор
    Опасно си беше за мъже. Само някой заблуден като мен отишъл заради жена си...
  • 12 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "С това палаво езиче..............":

    Хахахахаха...едва ли. За балкански цървул като тебе едва ли ще си направи труд да вдигне крак и да те препикае...ама ти си лъскай и си мисли че си в легло с Мадона.
  • 13 Загрижен

    6 0 Отговор
    Можеше да срещне Бат Милко Калайджиев та,човекът има готова песен за пиленцата,но тя с тоя рапар се прецака.
    Нашият има къща за гости,ферма,фирма,глас,сал кмет не стана,ама с тази песен и с Мадона,това кметуване не му трябва.
    Защо нашите звезди не пият бира,там където и Мадона пие бира,а не те нашите са на диета и са си при нас на село,няма лошо,лошото е,че не са звезди,а зевзеци взели се на сериозно.
    В България все е облачно и на небето рядко има звезди,а пък по земята българска вече съвсем липсват.Звезди ли,е имало е едно време,но сега,ха-ха,хаховци.
  • 14 Енцо

    1 1 Отговор
    старческа деменция
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Що да се не прави на луда, като има балами да плащат билети от по 2-3 хиляди долара за билет? ".........се за тебе, о парице, о , всесилная царице ! " П.Р.Славейков -Песен на паричката ми.