29 Ноември, 2019 15:18 2 992 7

Мадона: Смазана съм от болка! (ВИДЕО)

  • мадона

Певицата отмени трите си концерта в Бостън по лекарска препоръка

Мадона: Смазана съм от болка! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мадона отмени трите си концерта в Бостън по лекарска препоръка, съобщи Контактмюзик.

Певицата се извини на феновете си в интернет, като обясни, че е "смазана" от болка. Какво точно е заболяването ѝ не уточни, но преди месец тя се оплака от травма на коляното. Ден преди да отмени концертите в Бостън тя сподели с феновете си в Инстаграм, че има "много травми".

Тъй като графикът на Мадона е претоварен, концертите в Бостън от 30 ноември до 2 декември няма да бъдат пренасрочени. Купилите си билети за тях ще получат обратно парите си.

Турнето "Madame X" на Мадона започна в средата на септември. То ще приключи на 8 март догодина в Париж. За него певицата ще изнесе над 80 концерта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    8 6 Отговор
    Просто една надрусана селянка с глас за един черковен хор!
  • 2 Кифла

    4 4 Отговор
    Ти пък си незадоволен селски пръч.
  • 3 123

    2 1 Отговор
    Господ те наказва, сатана!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пппп

    0 0 Отговор
    Май No 3 е прав
  • 7 Tysi

    0 0 Отговор
    Колко злоба има тук защо като не я харесвате просто си отидете на друга страница и точка. И тоя набожния 123 дето само за дявола пише е по зле от сатаната с тая злоба а уж набожен!