Last news in Fakti

15 Април, 2020 13:50 3 201 3

Дисни цензурират свой филм с Том Ханкс от 1984 г.

  • дисни-
  • цензура-
  • русалка-
  • детски филм

В "Плясък" има кадри, които не са подходящи за младата аудитория

Дисни цензурират свой филм с Том Ханкс от 1984 г. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Стрийминг платформата "Дисни плюс" наложи цензура на филма "Плясък" от 1984 г., прикривайки с помощта на специални ефекти задните части на героинята на Дарил Хана, съобщи Лента.

За оригиналния метод за избавяне от голите задни части на тялото в стари филми споделила в Туитър блогърката Алисън Преглър.

"От компанията "Дисни" не са искали на платформата ѝ да има разголени задни части и затова са преработили "Плясък", използвайки цифрови технологии", пояснява блогърката.

В свои коментари интернет потребители отбелязват, че изкуствените коси на актрисата изглеждат съвсем неестествено. В "Плясък" на режисьора Рон Хауърд участие има също и Том Ханкс. Фантастичният филм разказва любовната история на човек и русалка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ивайло

    2 0 Отговор
    И къде е кадърът с прикритото голо дупе, че нещо не видях??? Като сте дали линк, трябва да се види въпросното нещо!!! Като кажете А, кажете и Б!!!
  • 3 цербер

    3 0 Отговор
    Задните части на героинята на Дарил Хана се виждат само когато тя се гмурва във водата. Но това е за миг. Нищо крещящо и неестественно няма. Тия американци си внушават глупости!