23 Април, 2020 13:44 3 973 3

Пиърс Броснан спасил живота на Холи Бери (ВИДЕО)

  • пиърс броснан-
  • холи бери-
  • спасен-
  • герой-
  • джеймс бонд-
  • агент 007

Екранният Джеймс Бонд спасил колежката си от задавяне със смокиня

Пиърс Броснан спасил живота на Холи Бери (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът, изиграл Джеймс Бонд, изглежда, че е герой не само на екрана. Той демонстрирал умението си на защитник и джентълмен и в реалния живот.

Пиърс Броснан спасил живота на Холи Бери, когато тя се задавила със смокиня, докато снимали ''секси'' сцена за „Не умирай днес“, пише kanal3.bg.

66-годишният актьор се снимал като героя Джеймс Бонд заедно с 53-годишната красавица в ролята на Джинкс, когато трябвало да извърши „Хватката на Хаймлих“ - процедура за оказване на първа помощ, при която се оказва натиск върху корема, за да се премахне препятствие в дихателните пътища - на неговата филмова партньорка, след като опитите ѝ да изяде смокиня почти завършили с бедствие.

Спомняйки си за снимките на филма от 2002 г., Холи каза на водещия на токшоуто Джими Фалън: „Аз трябваше да съм секси, опитвайки се да го съблазня със смокиня, но това се превърна в трагедия. Джеймс Бонд знаеше как да направи Хаймлих! Той беше там до мен и винаги ще бъде един от най-любимите ми хора в целия свят.''

Междувременно звездата от „Джон Уик 3“, която има 12-годишна дъщеря Нала от бившето си гадже Габриел Обри и 6-годишния Масео от бившия си съпруг Оливие Мартинес, наскоро призна, че много се радва, че е несемейна и дори обмисля да спре да ходи по срещи завинаги.

Тя каза: „Научих много от връзката с децата си. Те са най-добрата компания за мен в момента и след като се разведох с таткото на Масео, продължавам да бъда сама вече три години. И така ще остана, със сигурност".

Холи - която преди това беше омъжена и за Ерик Бенет и Дейвид Джудис - никога не е очаквала да бъде сама толкова дълго, но смята, че вземането на толкова дълга почивка от запознанства означава, че няма да влезе в нова връзка, докато не разбере, че това е „напълно правилно'' за нея.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    13 1 Отговор
    Най-добрият Джеймс Бонд!!!Па и убавец!!!
  • 2 Зрител

    1 6 Отговор
    Голяма грешка е направил .

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.