Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 14:31 1 810 6

Новият Джеймс Бонд ще бъде 30-годишен

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • кастинг-
  • актьор-
  • шпионин

Кастингът за новия агент 007 все още не е започнал

Новият Джеймс Бонд ще бъде 30-годишен - 1
Снимка: Shutterstock

Продуцентът Майкъл Уилсън намекна, че следващият Джеймс Бонд ще бъде „тридесет и няколко годишен“.

80-годишният продуцент, заедно с половинката си Барбара Броколи, отговаря за кастинга за наследник на Даниел Крейг като 007 и разкри, че търсят звезди на определена възраст, които да поемат известната роля.

На събитие, посветено на 60-годишнината на филмите за Джеймс Бонд, Майкъл подчерта, че кастингът за последния Бонд все още не е започнал, пояснява БГНЕС.

„В миналото сме се опитвали да търсим по-млади хора. Но опитите… не се получаваха. Не забравяйте, че Бонд вече е ветеран. Той вече има известен опит. Той е човек, който е преминал през войните, така да се каже. Вероятно е бил в SAS или нещо подобно. Той не е някакво момче от гимназията, което можеш да доведеш. Ето защо Бонд трябва да е човек на тридесет и няколко години“, смята продуцентът.

Майкъл разкри, че сцената на съблазняване от филма „От Русия с любов“ от 1963 г., в която агент 007 на Шон Конъри намира в леглото си съветската военна служителка Татяна Романова (в ролята Даниела Бианки), винаги се използва за проверка на онези, които се стремят да изобразят изтънчения шпионин. „Това е сцената в "От Русия с любов", където Бонд се връща в стаята си след убийството и започва да си сваля ризата, за да се изкъпе. Тогава чува нещо, взема пистолета си… и заварва момичето е в леглото“.

Amazon вече притежава правата върху франчайза за Бонд след закупуването на MGM от компанията и Майкъл Уилсън подчерта, че 007 ще продължи да се снима както досега въпреки промените зад кулисите.

„Това е съвсем нов свят. Трябва да видим какво ще се случи с Amazon. Но Бонд винаги ще съществува“, каза той пред Deadline.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой тоа грозник ва?

    4 1 Отговор
    И кой помни още на Йън Флеминг английската простотия?!
  • 2 ТаУмВзе

    7 0 Отговор
    От кой пол и цвят?
  • 3 един от стадото

    0 2 Отговор
    кралицата завлече и последния Бонд там горе със себе си. Стават досадни вече, да не кажа перверзни
  • 4 Нина

    0 0 Отговор
    Според мен Сам Хюън е подходящ за ролята на Бонд нищо че е по зрял има излъчване и талант и също е шотландски актьор и сериозен претендент за Холивуд.

    Коментиран от #6

  • 5 Орт

    1 0 Отговор
    И най вероятно черен!А може и гей.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.