14 Май, 2020 15:41 2 275 3

Хакери удариха жестоко шоубизнеса

  • лейди гага-
  • брус спрингстийн-
  • хакер-
  • мадона

Сред пострадалите от хакерската атака фигурират имената на Мадона, Ники Минаж, Брус Спрингстийн и Лейди Гага

Хакери удариха жестоко шоубизнеса - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Хакерската група RЕvil е съумяла да открадне лични данни и конфиденциална информация от певицата Лейди Гага и други елитни знаменитости, които се притесняват да не бъдат изнудвани от злосторниците, съобщава Контактмюзик.

Сред останалите пострадали от хакерската атака фигурират имената на Мадона, Ники Минаж, Брус Спрингстийн, Джон Оливър и др.

Похитената информация касае конфиденциални договори, телефонни номера, имейли и лична кореспонденция на звездите. Нюйоркска адвокатска компания, с клиенти в медиите и шоубизнеса потвърди, че е получила предложения за откуп, за да не бъде огласена похитената информация.

Според някои публикации, поисканата сума възлиза на 21 милиона долара. Кантората е отказала да влезе в преки преговори с хакерите и сега е възможно те да се обърнат директно за сделка със засегнатите знаменитости.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Няма как да стане

    4 0 Отговор
    И всичките с еврейски произход..........
  • 3 Прав чеп

    1 2 Отговор
    Искам да видя ГАГА голичка. Много ми харесва. Дано да пуснат снимки.