15 Май, 2020 12:23 1 989 2

Вики Георгиева търси най-добрия кавър на песента ѝ за Евровизия

  • виктория-
  • евровизия-
  • кавър-
  • конкурс-
  • състезание-
  • музика

Виктория и екипът ѝ ще изберат най-сполучливия кавър

Виктория обявява конкурс за най-добър кавър на песента ѝ "Tears Getting Sober", с която трябваше да представи България на Евровизия 2020. Търсенето ще продължи до 25 май, като всички музиканти и певици, които искат да се включват, трябва да качат в YouTube или Instagram своите интерпретации на песента, като използват #TearsGettingSober в описанията на своите видеа.

Големият победител ще получи възможността да се включи в онлайн музикална сесия заедно с Виктория и екипа, който работи по предстоящия ѝ албум. Петте най-добри интерпретации на "Tears Getting Sober" пък ще получат пълния комплект мърчандайзинг на певица, който се продава на нейния сайт от днес. Победителите ще бъдат избрани от Виктория и екипа ѝ.

Тази година песенният конкурс, както и редица други културни събития, беше отменен заради коронавируса. 65-тото издание на песенния конкурс "Евровизия" ще бъде изместено за 2021 година.

В края на този месец предстои да излезе и новата песен на Виктория, която е на английски и ще се казва "Alright". Певицата снима и музикално видео, което също ще бъде представено заедно с песента. На 16 май Виктория ще вземе участие в специалното шоу на Евровизия "Europe Shine A Light", което ще бъде излъчено на живо от 22 часа в ефира на БНТ 1. Телевизионната програма няма да има конкурсен характер, а ще бъде платформа за популяризирането на песните и артистите от отменения конкурс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психично болна

    4 2 Отговор
    Все едно Тони Стораро да обяви конкурс за най-добър кавър на крадените му песни от Карас.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.