Last news in Fakti

10 Юли, 2020 13:59 2 868 5

Виктория грабна награда от европейско радио (СНИМКИ)

  • виктория-
  • виктория георгиева-
  • награда-
  • европейско радио-
  • международно отличие-
  • най-добър артист на 2020

Това не е първото международно отличие, което изпълнителката получава тази година

Виктория грабна награда от европейско радио (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

Пореден успех за една млада и талантлива българска изпълнителка, която спечели сърцата ни за конкурса Евровизия 2020.

Виктория Георгиева получи награда за най-добър артист на 2020 година от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на независимото радио, което излъчва европейска музика и песни от конкурса Евровизия целогодишно. Виктория трябваше да получи своята награда в Берлин, където е основният офис на станцията, но невъзможността за пътуване принуди организаторите да ѝ изпратят кристалната статуетка в София.

Певицата не скри радостта си в социалните мрежи.

"Може би по снимката си личи щастието ми от това, че спечелих наградата на ESC Radio за най-добър артист (жена) от Евровизия 2020! Щастлива съм, че трудът на екипа ми беше оценен. Готвим се с пълна сила за следващата година!", написа тя.

Виктория грабна награда от европейско радио (СНИМКИ)

Това не е първото международно отличие, което изпълнителката получава тази година. Българката беше големият фаворит за победа на конкурса Евровизия 2020 преди събитието да бъде отменено заради пандемията от коронавирус. Виктория получи наградата на зрителите на международната телевизия Out TV и спечели едно от най-оспорваните онлайн гласувания на Eurovision Online.

В края на месец юни Виктория представи своя видеоклип към песента "Аlright". Това е първият ѝ музикален проект след българската песен на Евровизия 2020 "Tears Getting Sober". Новата ѝ песен е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София през януари и носи послание за надежда и ново начало.

Виктория грабна награда от европейско радио (СНИМКИ)

Екипът на Виктория вече работи по кампанията на България за Евровизия 2021. Това включва и провеждането на международен музикален лагер за създаване на песни за Евровизия на Българското Черноморие през август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО
  • 2 венци пръц

    3 3 Отговор
    дано да не пее сатано илюминатски песни допринасящи да деградацията за и без това осакатената ни псевдо цивилизация
  • 3 Вики Вик

    3 7 Отговор
    Коя е тая ??!!

    Коментиран от #5

  • 4 Пацо

    4 2 Отговор
    Браво. Честито.
    Сега идва една вълна от деца надарени от Господ с глас. На години са от 12 до 16. Нещо феноменално са и слагат всички в малкия си джоб.
  • 5 Алфа Вълкът

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вики Вик":

    Сиганска...