5 Септември, 2012 07:04 2 550 0

Борисов и Рашидов откриват сезона на обновения Сатиричен театър

  • сатиричен театър-
  • сезон-
  • откриват

Днес министър-председателят Бойко Борисов, заедно с министъра на културата Вежди Рашидов, ще открият сезона и обновената сграда на Държавния сатиричен театър „Алеко Константинов”. На събитието ще присъства и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, съобщават от правителствената информационна служба.

Проектът за реконструкция и обновяване на театъра е реализиран по Оперативна програма  „Регионално развитие 2007-2013” на Европейския съюз. Бенефициент  по програмата е Министерството на културата, а стойността на проекта е 739 153 лева.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА