Last news in Fakti

29 Юни, 2020 15:50 2 936 4

Ариана Гранде вдигна хорър парти за рождения си ден (СНИМКИ)

  • ариана гранде-
  • хорър-
  • ужас-
  • филм-
  • мидсомар-
  • парти-
  • рожден ден

Певицата реши да отпразнува 27 години с парти стил "Мидсомар"

Поп дивата Ариана Гранде отпразнува 27-ия си рожден ден с тематично парти, вдъхновено от филма на ужасите "Мидсомар", съобщава "Контактмюзик".

Гранде, която е родена на 26 юни, вдигна купона у дома си. За него тя се е издокарала като Дани - героинята на Флорънс Пю от хоръра, чийто сюжет се върти около скандинавски култ, който излезе през 2019 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my friends and i went with a midsommar theme because help me

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Юни 27, 2020 в 10:01 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌱🍃

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Юни 27, 2020 в 10:10 PDT

 

Гримьорът на певицата Майкъл Антъни ѝ помогнал за визията, запечатана на кадри, публикувани от Ариана в социалните мрежи. Заобиколена от цветя, Ариана е накичена с красива цветна корона, както се кичат и персонажите в хоръра, и е с изрисувани венчелистчета по клепачите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:)

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Юни 27, 2020 в 10:14 PDT

Неотдавна певицата съобщи официално в Инстаграм за връзката си с Далтън Гомес, брокер на недвижими имоти от Ел Ей. За връзката помежду им се говори още от януари. Приятелят на певицата се появи публично за пръв път във видеото на парчето ѝ с Джъстин Бийбър "Stuck With U".

Певицата прекарва карантината заради пандемията от коронавируса именно с Далтън и семейството ѝ. Близки до звездата разкриват, че тя е много щастлива с новото си гадже.

"Ариана си стои вкъщи с приятели. Тя се отнася много сериозно към спазването на социална дистанция и дни наред прекарва единствено с една подбрана група хора", твърди източник, запознат с всекидневието на Гранде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥺

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на Юни 27, 2020 в 12:57 PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    5 0 Отговор
    Ко, ко вдигнала в какъв стил, на какъв език е заглавието
  • 2 Анонимен

    2 1 Отговор
    Добре подбрана тема на партито. Цялата съвременна поп музика е един евтин, компютърно генериран хорър с баркод на обратната страна.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 1122

    1 0 Отговор
    Туй ,,хорар парти" само с хора се прави...предполагам?Питам се...толкова ли нямаме българска дума с която да разкажете,че тази жена ще си ПРАЗНУВА рожденния ден?По УМНИ ли изглеждате сега като се видите в огледалото,след обявяването на ,,хорар" партито ,или си оставате същите глупаци научили още една чужда дума и се изхвърлят с нея??? ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМУВАШ БЪЛГАРИНО......