18 Юли, 2020 09:51 2 082 7

Започват снимките на 10 сезон на "Откраднат живот"

  • откраднат живот-
  • сериал-
  • снимки-
  • лекари

От продукцията обещават неочаквани обрати тази есен

След 429 излъчени епизода стартират снимките на десетия сезон на най-успешната българска медицинска драма в ефира на NOVA. Продължителността на сериала „Откраднат живот“ е абсолютно доказателство за безспорния успех и безапелационната любов на феновете. Неочаквани обрати, изненадващи разкрития и актуални теми от здравната система и живота очакват зрителите тази есен, предава медията.

„Много сме щастливи, защото днес е първият снимачен ден. За първи път започваме в една много трудна ситуация, но важното е да благодарим на зрителите, че десет сезона ни обичат, ценят и харесват това, което правим. За нас това е отговорност, за да можем да предложим най-адекватното към времето, в което се намираме. Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига“, сподели изпълнителният продуцент Евтим Милошев за това как се снима в условия на пандемия.

В деветия сезон на „Откраднат живот“ коронавирусът, който промени света, влезе и в „Св. Анастасия“. Коронавирусът и изправи любимите лекари пред неподозирани лични и професионални премеждия във финалните епизоди. Сега остава да видим как ще се развие ситуацията с невидимия враг, който се отрази и върху живота на героите.



„Надяваме се темата с коронавируса да има положителен развой в реалния живот, както и в сериала. Ние опитваме да отразим максимално реалността и понеже темата на сериала е медицинска, от името на целия екип искам да благодаря на всички лекари, които са прекарали последните месеци на първа линия и са отдали живота си, за да помагат на другите. Оценяваме го и ще се опитаме достойно да пресъздадем тяхната професия“, коментира режисьорът Павел Веснаков.

Актьорите Диана Димитрова и Велислав Павлов са сред първите, които се завърнаха на снимачната площадка. Те разкриха подробности за развитието на героите си специално за зрителите на „Здравей България“.През новия сезон лекарите от „Св. Анастасия“ ще се сблъскат с нови медицински и морални казуси в личен и професионален план. Сред темите в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази есен по NOVA ще бъдат толерантността, дълго пазените тайни и цената на щастието.

Започват снимките на 10 сезон на "Откраднат живот"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще има ли епизоди...

    3 1 Отговор
    ...снимани в триъгълника на властта?
  • 2 Сунай

    2 2 Отговор
    На края умират ли и двамата от КОВИД или жената става лесбо, а мъжът джендо?
  • 3 бобо

    3 0 Отговор
    Боже, колко интересно. Най-после ми стана любопитно. Ще ме подтикнете да гледам някоя серия от 11-ти сезон.
  • 4 Хайл

    7 1 Отговор
    Трябваше да го спрат след 3 сезон,сега е лигав и разводнен
  • 5 Гзт

    3 0 Отговор
    Някой гледа ли го въобще това , нещо подобие на сериал. Скука досада . Тъпня.
  • 6 МАЛИИИ

    1 0 Отговор
    ЕДНА СЕРИЯ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ОТ ТАЗИ ПОМИЯ И БЪЛВОЧ ТЕ ЗА 10ТИ СЕЗОН ПИШАТ ГНУС!!!
  • 7 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    А 11-ти сезон на Живите мъртви кога? Даже на 10-ти последната серия не видяхме. :-[