16 Август, 2020 10:25 3 939 5

Юън Макгрегър финализира развода си с жена си

  • юън макгрегър-
  • ив мавракис-
  • развод-
  • раздяла

Бракът на Макгрегър и съпругата му Ив продължи 22 години

Юън Макгрегър финализира развода си с жена си - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Юън Макгрегър и съпругата му Ив Мавракис са финализирали развода си, съобщи БTA, позовавайки се на американския сайт за знаменитости TMZ.

Макгрегър и Мавракис, които имат четири дъщери, се разделиха през май 2017 г. след 22-годишен брак. Актьорът подаде молба за развод през януари 2018 г.

Според бракоразводните документи, с които разполага изданието, Юън Макгрегър и бившата му съпруга са се споразумели за съвместно попечителство над най-малката им дъщеря, 9-годишната Анук. Макгрегър освен това ще плаща детска и съпружеска издръжка.

Бившите съпрузи също така са се споразумели и за подялбата на имуществото си. Приходите обаче, които актьорът предстои да получава за филмовите и телевизионните си участия преди раздялата им, се водят обща собственост и ще бъдат поделяни с Мавракис.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 0 Отговор
    Как пък тя не му плаща издръжка на него, съпружеска, за децата, защо не му прехвърли къща на него и той да остане да живее там с децата? Ама не става така, мъжът бачка, за да осигури дом, храна, пари на семейството и после използват точно това, за да го разкарат от дома, че не бил до децата, че не помагал, че нищо не правел, че не ги водил никъде. Следва раздяла, взимане на децата, на къщата, която вероятно той изплаща, без да ползва, изплаща и детски, а той живее в някоя гарсониера под наем, няма пукнат лев след издръжките, докато мама се гласи да си хване следващия плащач, уж заради децата, ама повече заради екскурзиите и подаръчетата, кола, бижута, ресторантчета. После навсякъде ще обяснява мъжът и колко бил зле, за нищо не ставал и те така.
  • 2 опит

    3 2 Отговор
    явно от собствен опит ги знаеш тези неща:)) но надали това е тесният случай при полойение, че той подава молба за развод, и очевадно е наясно с последиците;)))) а мрънкащи мъже бол, повече от златотърсачките са вече
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    3 0 Отговор
    Ами не че не съм бил почти там, ама то жената сама си знае как да те изкарва умишлено виновен, да те ядосва макар и да й говориш нормално. Психиатрите казват, че тя се нуждае от моята помощ, подкрепа, която я получава, ама не, щом е казала, че аз съм правил проблеми, това е. Тя може да си крещи, да хвърля, да бие, да плюе колкото си иска, няма значение, веднъж да й викнеш насреща и ти ставаш "звярът" вкъщи. Има жени и други жени, едните ще те предразположат, с кеф да им вземеш нещо, да ги заведеш някъде, да им направиш нещо хубаво, а другите все черногледи, с лошото, с мрънкане, с недоволство и само критика, критика, вина и пак критика. Малко като форум за разведени стана :) .
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Щастливо разведен съм,детето вече е голямо и се оправя само.Сегаш ните жени искат да имаш много пари,хубава кола и само искат.Сега си живея живота,парите които изкарвам отиват само за мене