13 Октомври, 2020 16:42 3 791 0

Юън Макгрегър се завръща като Оби-Уан Кеноби

  • юън макгрегър-
  • оби-уан кеноби-
  • спин-оф поредица-
  • сериал-
  • междузвездни войни-
  • дисни плюс

Снимките за спин-оф поредицата ще започнат през март 2021 г.

Юън Макгрегър се завръща като Оби-Уан Кеноби - 1

Юън Макгрегър се готви за завръщането си в ролята на Оби-Уан Кеноби. Това потвърди актьорът по време на гостуването си в шоуто на Греъм Нортън в петък, когато разкри кога ще започнат снимките за спин-оф поредицата , посветена на култовия герой от "Междузвездни войни".

Поредица на Дисни плюс за Оби-Уан Кеноби ще започне да се снима през март 2021 г., след като бяха отложени заради пандемията.

"Това е историята на Оби-Уан Кеноби, предполагам", каза Макгрегър и допълни: „Не всичко е за мен. Но със сигурност ще има много от мен, което е добре! Започваме да снимаме през март следващата година.”

Актьорът също така прави паралел между собственото си превъплъщение в образа на джедая Оби-Уан Кеноби и това на Алек Гинес (1914-2000) в оригиналната трилогия.

"Забавното е, че когато бях доста по-млад, се опитвах да си представя Алек Гинес. Питах се как той би изиграл тези сцени като по-млад човек. Този път съм много по-близо по възраст до него, така че за мен ще бъде предизвикателство да се "засечем" някъде", споделя Юън Макгрегър.

"Харесвам Алек Гинес. Макар никога да не се съм го срещал лично, за мен ще е чест да опитам да се престоря на него като по-млад", допълва актьорът.

Съдейки по коментарите на Юън Макгрегър, действието в спин-оф поредицата за Оби-Уан Кеноби ще се развива между "Отмъщението на ситите" и "Нова надежда" - третия и четвъртия епизод на култовата космическа сага "Междузвездни войни".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА