Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 12:17 1 338 1

Джонас Брадърс потвърдиха: НЕ се разделяме!

  • джонас брадърс-
  • раздяла-
  • група

По-рано се появиха слухове за разпад на бандата, след като братята започнаха различни солови проекти

Джонас Брадърс потвърдиха: НЕ се разделяме! - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Братята Джонас отрекоха триото им да се разпада и обещаха нови песни, съобщи Контактмюзик.

Джо, Ник и Кевин Джонас написаха в Туитър, че предстоят "вълнуващи неща", които ще предложат на феновете си "заедно и отделно". Те добавиха, че за тях няма нищо по-хубаво от това да създават заедно музика, да тръгнат отново на турне, да виждат феновете си, пише БТА.

Посланието в Туитър беше отправено в деня, в който преди две години братята обявиха завръщането си като трио. Преди да се заговори за новата им раздяла Ник обяви соловия сингъл "Spaceman", а Джо беше избран за участие във филма "Отдаденост".

През февруари миналата година братята казаха, че работят усилено върху нов албум, но започна пандемията и те не го обявиха официално. "Джонас брадърс" се разделиха през октомври 2013 г. заради "дълбоки различия". Те се завърнаха през юли 2019 г. с албума "Happiness Begins".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен язовец

    1 0 Отговор
    Тия не знаят, какво искат.? Преди ден, разпадаме се. Днес, не се разпадаме! В крайна сметка разбрах, че са в процес на разпад, но се държите здраво за сламката!