16 Септември, 2020 13:48 2 422 2

Карди Би и рапъра Офсет се развеждат след 3 години брак

  • карди би-
  • офсет-
  • рапър-
  • развод

Двойката трябваше да отпразнува годишнината си след дни

Карди Би и рапъра Офсет се развеждат след 3 години брак  - 1
Снимка: Shutterstock

Карди Би и рапърът Офсет се развеждат след близо 3-годишен брак. Звездата е подала документи за развод, според информация на съда в окръг Фултън, Атланта.

В заявката на сайта на окръг Фултън се посочват истинските имена на Карди Би и Офсет по делото за развод, като изслушването им е насрочено за 4 ноември от 10 часа, пише life.dir.bg.

Само след няколко дни двойката трябваше да отпразнува третата годишнина от брака си. Двамата се ожениха тайно през 2017 г. Двамата имат едно дете - двегодишната дъщеря Кълчър Киари Сифъс. Тя се роди на 10 юли 2018 г., като името ѝ вдъхновено от успешните хип-хоп албуми "Culture" и "Culture II" на бандата на Офсет - "Мигос".

В януарския брой на Vogue тази година Карди Би обясни защо е останала с Офсет, въпреки многобройните скандали, изневерите и критиките от страна на феновете за нейното решение.

"Реших да остана с него и да работя заедно с него, когато толкова много хора бяха ядосани от решението ми. Много жени се чувстваха разочаровани от мен. Но така е в реалния живот... Ако обичате някого и спрете да бъдете с него и сте депресирани, а в социалните мрежи ви казват да не говорите с този човек, защото той ви е изневерил, вие не сте истински щастливи отвътре, докато не проведете разговор с него", казва тя.

Сега изглежда, че хитовата изпълнителка вече е взела друго решение и е готова да сложи край на брака си с Офсет.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дабеда

    2 0 Отговор
    Статия не четох, влезнах Неков по-така снимка на щоколадката, ама тц. Сте, чао.
  • 2 Консервативен

    1 0 Отговор
    Брей, че те много изкарали, бе - цели три години! Някои пък имаме по трийсет, ама не сме звезди като тях, да му се не види!