Last news in Fakti

23 Декември, 2020 10:13 2 217 3

Мел Гибсън надебеля, за да изиграе Дядо Коледа

  • мел гибсън-
  • дядо коледа-
  • комедия

Звездата се готви за новия филм "Фатман"

Мел Гибсън надебеля, за да изиграе Дядо Коледа - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата от „Смело сърце” е напълнял доста, което е принудило режисьорите на новия филм, в който той ще се превъплъти в ролята на добрия старец да му наредят да спре да яде безконтролно.

Носителят на Оскар, някога известен със своите епични екшън роли, се готвил по този начин за най-новия си филм "Фатман", който излезе преди месец.

Режисьорите Ешъм и Иън Нелмс заявиха пред в. „Сън”, че Гибсън вече е в идеалната форма да играе дядо Коледа с наднорменото си тегло.

64-годишният Мел също призна: „Попитах режисьорите: „ Хей, да ям ли повече сладолед и бисквитки?” А те отвърнаха „Спри, сега си перфектен. Остани така”.

Мел Гибсън беше обявен за първия най-секси мъж на списание „People” през 1985 г.

В новия филм на Amazon Prime Гибсън, комуто не са чужди проблемите в реалния живот, играе объркан и тревожен Дядо Коледа.

Той трябва да се справи с липсата на добри и послушни деца по света, с брачните си неволи и с наемен убиец, нает от зло 12-годишно дете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    4 1 Отговор
    Айде и 12 годишните наемни. Кривоамериканскапростащина. После що има малолетни престъпници.
  • 2 Аз40

    6 0 Отговор
    НапраО е преяждал с кИбапчИта и кьОфтета по български. Обичаме те Мел, каза истината за "онези"..
  • 3 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Mалко е мургав за дядо Коледа!