Last news in Fakti

31 Декември, 2020 11:24 4 454 2

Партньорката на Том Ханкс в последния му филм не знаела кой е

  • том ханкс-
  • партньорка-
  • последен филм-
  • хелън зенгал

"Мисля, че е твърде млада, за да е гледала някой от моите филми", каза актьорът

Партньорката на Том Ханкс в последния му филм не знаела кой е - 1
Снимкa: Shutterstock

64-годишният актьор участва заедно с 12-годишната Хелън Зенгал в „News of the World“ и каза, че ще отдели от времето си на снимачната площадка, за да я „просвети” за филмите му, тъй като тя не знаела нищо за него.

Запитан дали Хелън е наясно, че участва във филм с Том Ханкс, той каза: "Не мисля. Мисля, че е твърде млада, за да е гледала някой от моите филми. Бих я тествал от време на време и тя ще поклати глава и ще каже: „Това не означава нищо за мен“. Бих казал: „Когато работех с Клинт Истууд ...“, а тя ще отговори: „Кой е Клинт Истууд?“

Ханкс играе капитан Джеферсън Кайл Кид, вдовец и ветеран от три войни в драма след Гражданската война с партньор Хелън в главната роля като Йохана, 10-годишно дете, взето от индианците от Киова и отгледано като собствено.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как да не знае

    3 0 Отговор
    Тоя е от наще

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.