24 Януари, 2021 14:46 6 101 8

Дъщерята на Жан-Клод Ван Дам върви по стъпките на баща си

  • биана брий-
  • дъщеря-
  • жан-клод ван дам

Биана Брий (с рожденото име Варенберг) е наследила убийствения си външен вид и гъвкавост, и сякаш е взела най-доброто от двамата си родители

Убийствен външен вид, очарователна усмивка и страхотни шпагати... да, това може да е само великолепната дъщеря на Жан-Клод Ван Дам. Бинака Брий е вече на 30 години. Тя е единствената дъщеря на екшън героя, който има и двама сина. Бианка вече може да се похвали с успехи в спорта и в киното, с които определено кара баща си да се гордее, пише dir.bg.

Биана Брий (с рожденото име Варенберг) е наследила убийствения си външен вид и гъвкавост, и сякаш е взела най-доброто от двамата си родители.

Въпреки нежната си и елегантна външност, тя е способна на наистина забележителни скокове, трикове и всякакви бойни предизвикателства.

Момичето казва в свои изяви пред медиите, че влечението си към спорта има още от дете, но не само към смесените бойни изкуства. Като малка тя дори не ги харесвала много, а предпочитала карането на кънки на лед.

Е, след години нещата се променят и Бианка тръгва по стъпките на звездния си баща, следвайки и неговия стил. Тя споделя, че двамата дори правят спаринги и често тренират заедно. Ван Дам е пример за Бианка, а тя е неговата голяма гордост.

"Искам да покажа на малките момичета, а и на момчетата, че можеш да бъдеш същевременно физически силна и женствена. Че можеш както да кръстосаш крака на масата за вечеря, така и да сриташ зад*ика на някого по много мил, женствен начин. Точно както баща ми представяше бойните изкуства на моето поколение. Искам да продължа неговото дело", казва прекрасната Бианка.

Тя върви по стъпките на баща си и влизайки в света на киното. През 2012 г. изпълнява главната роля във филма U.F.O. Вече е участвала в повече от 10 филма като актриса, продуцент, сценарист.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стъпките на

    5 1 Отговор
    Баща си

    Ше се снима в Кикбоксьра ?
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    10 1 Отговор
    Скоро в клипа на бащата с двата камиона ще я видим ли?
  • 3 Зидаро мазач

    2 8 Отговор
    Абе и тоя май ша излезе тъпанар..Живее в имение за не'нам колко си милиона $, ама нема кой да му измаже гаража..Големи фуги са остаиле тиа майсторе между дъските на кофража..па са спестиле и от вибратор за бетоня.
  • 4 Киро Питоня

    2 14 Отговор
    Тя па една убавица, малее..да ти Умре коньо от мъка.
  • 5 Е те почети вс слаби жени могат така

    0 4 Отговор
    Даже о някой дебеланки
  • 6 РАДИО ЕЛТО

    7 0 Отговор
    БИНАКА БИЙ супер желая и ЗДРАВЕ УСПЕХИ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😆❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍
  • 7 Чичо

    8 0 Отговор
    Гледал съм нейни клипове и снимки в интернет страхотно тяло има перфектна е

    Коментиран от #8

  • 8 Само питам

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Чичо":

    А стига бе...ма верно ли ?