24 Февруари, 2021 09:42 2 719 3

"Том и Джери" предизвикаха истински фурор у нас

  • tom and jerry-
  • том и джери-
  • филми-
  • кино-
  • бокс офис

Приключенията на изобретателния мишок и преследващия го котарак са гледани от 9736 зрители и отчитат 83 399 лева от билетите им за първите три дни в България

Любимите герои от поредицата на Уилям Хана и Джоузеф Барбъра, пресъздадени в комедията "Том и Джери" се харесаха най-много на зрителите у нас, сочат обобщените данни от отворените 2/3 от кината в страната. Приключенията на изобретателния мишок и преследващия го котарак са гледани от 9736 зрители и отчитат 83 399 лева от билетите им за първите три дни у нас.

На втора позиция е екшънът "Жената чудо 1984", продължение на първия филм отпреди три години. Пренасящата ни в началото на 80-те история за принцесата на амазонките Диана и приятелят ѝ Стив е вече трета седмица на екраните у нас и има 7073 зрители и 80 524 лева приходи.

Трети по ред сред най-гледаните филми е трилърът "Бягай". Мрачният разказ за майка и дъщеря с увреждания, която започва да подозира родителя си за влошаването на своето състояние е вече десет дни на екраните у нас и е гледан от 4062 зрители и има 40 032 лева приходи.

Четвърто място е за комедията "Суперинтелект" с Мелиса Маккарти в главната роля. Промяната в живота на Каръл, която изведнъж придобива свръх познания за света и околните с помощта на изкуствен интелект е вече втора седмица на екраните и е гледана от 3 443 зрители и има 34 036 лева приходи.

Пето място в топ 10 е за екшън-комедията "Убийство за Оскар" с Робърт Де Ниро, Морган Фрийман, Томи Лий Джоунс в главните роли. Опитите на филмов режисьор да се издължи на мафиот с убийството на главния актьор във филма му, срещу което трябва да получи солидна застраховка са на екраните у нас от средата на ноември, като до момента са гледани от 6 414 зрители и имат 61 004 лева приходи.

На шесто място е за втората премиера от миналия петък - италианската драма "Връзки", създадена по романа на Доменико Старноне от 2014 година. Разказът за брачна двойка Ванда - Алдо, чиито съвместен живот е пред разпад е гледан от 1 171 зрители и има 11 432 лева приходи за първите три дни у нас.

Седма позиция е за френският криминален екшън "Кръстницата". Случващото се в една нарко-мрежа, чиито ръководител се оказва преводачка от полицията е на екраните у нас вече трета седмица и е гледано от 4 406 зрители и има 43 230 лева приходи.

Осмо място е за италианската анимация "Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза". Пътуването на двамата приятели Лео и Лоренцо, за да открият пиратското съкровище и да спасят имението на Мона Лиза е на екраните у нас от края на октомври миналата година, като вече са го гледани 8 715 зрители и има 73 804 лева приходи.

На девето място е друга анимация - "Тролчета: Турнето", която се прожектира у нас от началото на октомври миналата година. Откриването на новите шест тролски племена от Пипи и Клон, както и на музиката, която се слуша при тях е гледано от 17 434 зрители и има 152 923 лева приходи.

Десето място е за романтичната драма "Мартин Идън", създадена по едноименния роман на Джек Лондон от 1909 година. Любовната история между Мартин и Елена, която е пресъздадена от Пиетро Марчело на големия екран е гледана от 438 зрители и има 3 403 лева приходи от началото на декември до момента.

Миналият уикенд работещите киносалони са посетени от общо 15 704 зрители, а миналата година по същото време филми са гледали 60 237 души.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо курти от село пиперково

    8 1 Отговор
    По голяма Джери《мишок 》от нашата 🎃НЯМА...

    Коментиран от #2

  • 2 Иванчо l-ви

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "дядо курти от село пиперково":

    Стига стая тиква бе, навсякъде я навирате.
  • 3 Баш Батка

    4 1 Отговор
    В замунда го има и не става