Last news in Fakti

14 Март, 2021 06:15 6 842 2

Майли Сайръс призна за трудности след ''Хана Монтана''

  • майли сайръс-
  • хана монтана-
  • сериал

Сериалът я направи известна

Майли Сайръс призна за трудности след ''Хана Монтана'' - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Певицата Майли Сайръс обясни защо е имала проблеми със славата, докато снима сериала ‘‘Хана Монтана‘‘, съобщи Cinemablend.

Сериалът направи Сайръс много известна още на тийнейджърска възраст. Певицата признава, че е усетила проблемни моменти, когато се опитала да направи кариера извън поредицата.

Тя признава, че е имала криза на идентичността. Самият сериал е бил толкова популярен, че тя е трябвало да бъде в образ почти толкова дълго, колкото е била самата себе си.

Тогава се е чувствала така, сякаш е звезда, само когато е в образ, а извън него реално на нея не се е гледало сериозно. Сайръс понякога е придавала част от характеристиките на своя образ в самата себе си.

Така се е чувствала по-добре възприемана от публиката. В момента тя има голяма музикална кариера.

Сайръс е една от най-успешните американски певици.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    7 2 Отговор
    Тази не бе ли в детските педо кръговете на Холивуд . Защо от всички актьори някакси все на такива попадате ? Хмм ! ! !
  • 2 По добре

    6 2 Отговор
    Да беше Хана Монтана от колкото да се развали. Та Хана Монтана има много готини песни от самите нейни. Там рекинг боли и такива много лошо децата да взимат пример от такива клипове и песни. По добре да взимат пример от Хана Монтана. Но те я мислят за скучна и безинтересна. Хората обичат по изтъкнати и наежени. Но затова света е в такова състояние.