21 Април, 2021 11:16 1 894 4

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с концерт на 20 май в София

  • стефан вълдобрев-
  • обичайните заподозрени-
  • концерт-
  • лято-
  • лятна сцена-
  • борисовата градина

Бандата ще открие новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще зарадват многобройните си фенове в София на 20 май. Това е първата изява на открито на бандата от над половин година насам и е навръх рождения ден на талантливия автор, изпълнител на песни и актьор.

Мястото също не е случайно - Стефан Вълдобрев и компания ще открият новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Партито с мега хитовете на бандата, което обещава да се превърне в грандиозен старт на предстоящия концертен летен живот, се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts. Специално обособените барове, предлагащи храни и напитки, ще се погрижат за още по-доброто настроение на присъстващите.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ са в продажба от 19 април, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg).

На 20 май стойността за влизане на концерта ще бъде 25 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице. Запазете датата 20 май и станете част от празника на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко!

Вратите на нова лятна сцена Арена София отварят в 18 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честно да ти кажем

    13 0 Отговор
    напрао неам търпение за концерто
  • 2 Шуменец.

    15 0 Отговор
    Единият от групата Мирослав Иванов ми беше съученик имаше два прякора Миро сопола и Миро джапанката голямо леке беше навремето а вероятно и сега.
  • 3 .......

    14 0 Отговор
    РЕВЕ КАТО ЧАКАЛ ,ЗАЩО ГО КАНЯТ НЕ Е ЯСНО
  • 4 въпрос

    12 0 Отговор
    заподозрените защо се излагат с това нищо вълдобрев толкова ли е трудно да си намерят истински певец