6 Май, 2021 10:17 6 306 17

Гледаме последния БГ филм с Мария Бакалова

  • мария бакалова-
  • филм-
  • като за последно-
  • роля

За сега това е последната роля в българска продукция на младата актриса

Гледаме последния БГ филм с Мария Бакалова - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пълно завладяване на родните киносалони – това се очаква от първата българска актриса с номинация за „Оскар“ - Мария Бакалова, след месец, пише Монитор бг.

Докато звездата от „Борат 2“ се готви да застане пред камерата за следващото си заглавие в САЩ (Bodies, Bodies, Bodies), у нас ще можем да се насладим на последната ѝ (до този момент) роля в български филм.

Става дума за „За последно“, където на Бакалова е поверена главната героиня. Въпреки че жанрът на филма е комедия, в първата си сцена персонажът ѝ се кани да скочи от Аспаруховия мост. Именно там обаче попада на героя на Васил Банов и оттам се заплита сюжета на лентата на режисьора Ивайло Пенчев.

„Като за последно“ вече намери своята фестивална публика на „Златна роза“ и „София филм фест“. Широкото разпространение на филма пък ще стартира на 4 юни.

За да се озове на снимачната площадка на заглавието, на Бакалова се наложило да премине през голям кастинг. „И тя абсолютно заслужено си спечели ролята, защото пак казвам – беше всеотдайна. В нея има един чар, тя излъчва вътрешна красота. И е обаятелна, което е изключително важно за киното. Тя е човек, който е спонтанен. При нея няма лоши чувства, всичко е наяве – и като емоция, и като поведение, и като темперамент... Страхотна е.”, категоричен бе пред „Монитор“ Пенчев.

Самият снимачен процес пък се оказал не по-лек от кастинга за самата актриса. „По време на нощните снимки така ме втресе, бях хванала ангина, че едва ме върнаха от оня свят. Но за два дни скочих на крака и продължихме снимките“, разкри пред изданието неотдавна Бакалова.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успех

    11 11 Отговор
    На мацката
  • 2 1618

    22 9 Отговор
    Каква еуфория с надстройка,която няма база!Слезте на Земята! Нито филма "Борат",нито изпълнението на Мария Бакалова бяха на ниво!За това остана без Оскар!
  • 3 Гледам

    15 5 Отговор
    Последен филм. Последна роля. Други няма да има от сега нататък.
  • 4 бай Киро

    14 5 Отговор
    Колкото по бързо се забрави за този еврейски продукт "Борат" толко по добре.Това е гавра и с нацията ни,и се езика ни,а и с няколко други държави и личности.Съвсем логично и кампанията на Донълд Трам бе на муцшката. Разбира се възхвалата на добрите-кротки ч*и*ф*у*т*и не е спеснена.Талантливо момиче,но жалко за нацията ни позволяваща да се гаврят с нея по този начин.
  • 5 Гост

    10 4 Отговор
    Писнамиотновини за тази не ме интересува , къде и как се е снимала ,гледам само документални и научно филми ,ужаси и фантастика .
  • 6 Пълна боза

    15 3 Отговор
    Гледах трейлъра в статията - е, с нищо не впечатлява тази превъзнасяна актриса! Съвсем посредствено изпълнение. Виж, Васил Банов и Фицата е удоволствие да ги гледаш.
  • 7 РЕАЛИСТ

    19 3 Отговор
    Само защото игра в един пародиен филм и мина по червения килим искат да ни убедят, че това в най добрата българска актриса досега. Наистина ли е по добра от актриси като: Невена Коканова, Катя Паскалева, Цветана Манева, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Пепа Николова и и другите големи наши актриси, само защото имаше късмета да играе в този глупав филм.

    Коментиран от #16

  • 8 Шотландец

    10 3 Отговор
    Tриларат е абсолютно тъп. Мацката не става. Да бяха я оставили да се хвърли от моста.
  • 9 Звучи

    9 0 Отговор
    Сякаш е най големият наш филм, с който да се гордеем. Смях. Желаем на Марийчето истински роли в бъдеще.
  • 10 боратино

    4 3 Отговор
    Тази скрофа използва фон дьо тена в невероятни количества за да си скрие акнето.
  • 11 Гост

    7 0 Отговор
    Какви са разходите по заснемането и какъв е бокс офиса?
  • 12 Павел пенев

    5 1 Отговор
    Дано да е последния.
  • 13 бай Даньо

    0 3 Отговор
    Ганчо никога няма да прости на Борат който бръкна у дупето на клоуна Тръмпи . А ние тука култа към личността развиваме и тоя филм не пасва на съвременната героика за американски морони , че и български морони които са непричом увлича ... Ха-ха-ха!
  • 14 Не и никакво намерение

    5 0 Отговор
    да гледам простотийките с участието на това девойче. Благодаря, но ще си ги спестя.
  • 15 СТИГА ВЕЧЕ!!!

    5 0 Отговор
    Стига с тази мърлява Чайка де.
    "Голямата артистка".
    Е няма що!!!
    Аман от парцаливки!
  • 16 2020

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Тази наша Марийка не е враг на тялото си - и така уж била известна!
  • 17 12321

    1 0 Отговор
    От трейлъра се вижда, че Марчето хем е грозновата, хем не може да играе!!!!