17 Май, 2021 12:44 1 969 1

Mötley Crüe отменят голямото си турне (СНИМКА)

  • motley crue-
  • мотли крю-
  • отмениха-
  • турне-
  • рок

Бандата планираше мега турне заедно с някои от големите имена в рока

Mötley Crüe отменят голямото си турне (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Мащабното турне на "Мотли крю", заедно с бандите "Пойзън" "Деф Лепард" и Джоан Джет по големите стадиони се отлага за 2022 година, съобщи Контактмюзик.

Стадионните обиколки на рок динозаврите трябваше да стартират през лятото на 2020 година, но бяха отложени заради пандемията. Те бяха насрочени за 2021 година, но и сега са преместени за по-късна дата - за догодина.

"Мотли крю" съобщиха това на почитателите си в Инстаграм:

"До всички верни фенове, известяваме ви, че нашето турне се отлага за 2022 г. Това се оказва единственият начин да свирим на всички предвидени дати за всички вас, закупили билети за концертите ни! Надяваме се, те да бъдат исторически!"

Миналата година Джоан Джет призна, че би се чувствала неудобно да кара бандата си "Блекхартс" да свири по време на пандемия. Тя нямала право да рискува здравето и живота им по този начин.

"Стадионното турне" на "Мотли крю" бележи завръщането им на сцената, след като рокаджиите потвърдиха плановете си да се съберат отново след "Финалното си турне" през 2015 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    0 3 Отговор
    Дрогари!Даже кака Пам избяга..