Last news in Fakti

26 Май, 2021 13:35 2 864 9

“Бързи и яростни 9“: Най-добрият старт на холивудски филм от началото на пандемията

  • бързи и яростни 9-
  • пандемия-
  • филм

Екшънът ще излезе на екран в САЩ на 25 юни

Филмът "Бързи и яростни 9" спечели 162 милиона долара при дебюта си на 8 пазара, в това число в Китай, Република Корея и Хонконг, предаде Ройтерс.

Това е най-добрият старт на холивудски блокбастър откакто киноиндустрията беше ударена от пандемията.

Специалистите считат, че това е един окуражаващ знак. Получените приходи приближават по стойност тези отпреди пандемията. Само от Китай те възлизат на 135 милиона.

Що се касае до боксофис класацията на Северна Америка на първо място отново е хорърът "Спиралата: "Убийствен пъзел" продължава" с приходи от 4,5 милиона долара от 2991 киносалона във втората седмица след дебюта си. Общо лентата с Крис Рок и Самюъл Джаксън е генерирала 15 милиона долара приходи.

На втора позиция е "Човек на гнева" с продадени билети на стойност 2,9 милиона долара. След 3 седмици прожекции продукцията с участието на Джейсън Стейтъм е реализирала приходи от 18,8 милиона долара.

На трета позиция е лентата с участието на Анджлина Джоли "Те пожелаха смъртта ми" (1,8 милиона долара). Първата петица в боксофиса на Северна Америка оформиха "Рая и последният дракон" (1,6 милиона) и "Годзила срещу Кинг Конг" (1,4 милиона).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    1 2 Отговор
    американците си рекламират техните бегачки. ако беше в европа щеше скалата да е с подсилен дъстър с картечници на тавана и въглена да стреля по хората и да се смее
  • 2 Кристина Агилера

    1 2 Отговор
    Къде са им намордниците? Или защото са нацепени батки вироса се е стреснал и не смее да ги приближи? Та той Чък Норис не смее да погледне Джейсън Стейтъм накриво, камо ли грипчето, което още дори не са изолирали, нито тествали, нито по какъвто и да е научен начин доказали, че го има
  • 3 162 милиона от този мега-пазар?!

    2 1 Отговор
    Ми това е смешно,капка в морето.Явно Холивуд го удари Ковида и е на респиратор..
  • 4 критик

    6 3 Отговор
    Безмислен филм с малаумен сюжет.
  • 5 Абе

    7 1 Отговор
    Не мерси, вече не съм на 15, а това няма нищо общо с Бързи и яростни.
  • 6 kvy

    0 1 Отговор
    Достоен конкурент на филмите от жанра Научна фантастика!
  • 7 Гост 666

    2 2 Отговор
    Не съм гледал нито една серия на това и няма да гледам . Нито е ужас , фантастика , мистерия , трилър или нещо по сериозно . Филм за деца от 10 до 18 .
  • 8 Squad 2015

    0 2 Отговор
    Добре че беше Джон Сина да се извини на Китай иначе филма нямаше да го бъде изобщо
  • 9 viki

    0 0 Отговор
    как се приближава отпреди пандемията със 162 милиона обща бокс офис - като 2019 г. филма спечели само за месец над 560 милиона долара!