Last news in Fakti

9 Юни, 2021 09:53 2 324 1

Снимат първия игрален филм за секс скандала с Харви Уайнстийн

  • харви уайнстийн-
  • продуцент-
  • секс скандал-
  • сексуално насилие-
  • холивуд

Скандалът, който разтресе Холивуд, ще се превърне в игрален филм

Снимат първия игрален филм за секс скандала с Харви Уайнстийн - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През лятото започват снимките на уникална холивудска продукция, посветена на скандала с опозорения продуцент Харви Уайнстийн, предаде Асошиейтед прес, като цитира съобщение на "Юнивърсал пикчърс".

Филмът "Тя каза" е по едноименната книга от 2019 г. за разследването на в."Ню Йорк таймс" за обвиненията в сексуални посегателства от страна на Уайнстийн.

Кери Мълиган и Зои Казан са във финална фаза на преговорите да изпълнят ролите на журналистките Меган Тоухи и Джоди Кантър, авторки на книгата и лауреатки на награда "Пулицър" за статиите си от октомври 2017 г. В тях те разкриха похожденията на холивудския продуцент Харви Уайнстийн, обвинен от близо сто жени от шоу бизнеса в сексуални посегателства, извършвани в продължение на десетилетия.

Уайнстийн, който отрича да е влизал в сексуални отношения без съгласието на другата страна, бе осъден в Ню Йорк през март миналата година на 23 години затвор за изнасилване и сексуални посегателства срещу две жени. Той обжалва присъдата и настоява за нов процес, като същевременно в Лос Анджелис е заведено друго дело по подобни обвинения срещу него.

Скандалът с един от най-влиятелните някога продуценти в Холивуд бе представен в няколко документални филми и вдъхнови игрални филми и тв предавания, но продукцията "Тя каза" ще е първият игрален филм, основан на обвиненията срещу продуцента.

Режисьор ще е германката Мария Шрейдер, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Може ли

    1 0 Отговор
    да кажа, че имаше пиеса за този продуцент? Джон Малкович го игра този изключителен образ, с усет за печеливш сценарий, но арогантен в общуването с начинаещи сценаристи и без задръжки сексуални спрямо млади актриси, жадни за слава.