Last news in Fakti

11 Юни, 2021 14:23 1 458 1

Скалата ще продуцира документална поредица, посветена на знакови атракциони на "Disney"

  • дуейн джонсън-
  • скалата-
  • продуцира-
  • поредица-
  • disney

Поредицата "Зад атракциона" ще стартира на 16 юли

Скалата ще продуцира документална поредица, посветена на знакови атракциони на "Disney" - 1
Снимкa: Shutterstock

Стрийминг платформата Disney+ и компания "Насел" подготвят документална поредица, посветена на знакови атракциони в тематичните паркове на "Disney", пише dir.bg.

Един от атракционите, за които разказва поредицата, е Круиз в джунглата. Бившият кечист Дуейн "Скалата" Джонсън, който успешно се изявява като актьор, участва във филм със същото заглавие, в който си партнира с актрисата Емили Блънт.

Джонсън ще бъде изпълнителен продуцент чрез компанията си "Seven Bucks Productions".

Документалната поредица "Зад атракциона" ще бъде режисирана от Брайън Фолк-Вайс. В ролята на разказвач влиза актрисата Паджит Брюстър.

Зрителите ще научат историята на 10 знакови атракциона на "Disney" - от изобретяването им от "Disney Imagineers" до еволюцията им през десетилетията.

Поредицата "Зад атракциона" ще стартира на 16 юли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧИЧО ОС КАР

    0 2 Отговор
    ТОВА Е НАЙ_ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ „АКТЬОР”😑😑😑😑ТО НЕ,ЧЕ И ДРУГИТЕ КАТО НЕГО НЕ СА АМА ТОВА БИЕ КЛАСИКАТА😂ФЕЯТА НА ЗЪБКИТЕ!!!!!!!!