Last news in Fakti

8 Декември, 2022 10:58 1 867 7

Скалата отново влиза в продължение на „Мумията“

  • скалата-
  • мумията-
  • брендън фрейзър-
  • продължение

Не е ясно дали Брендър Фрейзър ще се завърне към една от най-емблематичните си роли - Рик О'Конъл

Скалата отново влиза в продължение на „Мумията“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Творческият екип зад „Batgirl“: Адил Ел Арби и Билал Фала ще се заемат с рестартирането на "Мумията", предава БГНЕС.

Сега „Giant Freakin Robot“ съобщава, че Дуейн Джонсън също ще се завърне в света на Мумията. Не е сигурно, че той ще се завърне в ролята на Краля Скорпион обаче.

Дуейн Джонсън беше едно от най-добрите неща в "Мумията се завръща". Неговата трагична предистория беше нещо, което очевидно заслужаваше самостоятелен филм, и светът получи точно това. Разбира се, той бледнееше в сравнение с това колко пари направи "Мумията се завръща", но това беше моментът, в който хората забелязаха, че Джонсън може да изиграе водещата роля, отбелязва изданието.

Всъщност всички биха се зарадвали на завръщането на Брендън Фрейзър в ролята на Рик О'Конъл, ако това стане. Разбира се, това ще бъде по-възрастен и по-опитен Рик О'Конъл, но Фрейзър заяви, че не би имал нищо против още един филм за "трансформация" след „Кит“.

Каква по-добра трансформация за Брендън Фрейзър от тази да влезе във форма и да се бие с Дуейн Джонсън в рестарта на "Мумията"?

Като се има предвид, че Джонсън вече изигра ролята на "лошото момче" в "Черният Адам", той би могъл да поеме ролята на злодея или мумията в рестарта. Дуейн Джонсън би могъл да бъде мумифицираната версия на Краля Скорпион, който е събуден от О'Конъл и сега трябва да търси своето отмъщение в рестартирането на "Мумията".

Дуейн Джонсън е може би най-голямата звезда на екшън филмите в света в момента и би било невероятно той да се завърне в света на "Мумията". Адил Ел Арби и Билал Фала обаче биха могли да изградят бърза роля за всички нас и да направят от Джонсън напълно нов герой, дори такъв, който да си партнира с Рик О'Конъл на Брендън Фрейзър. Все още не се съобщава, че Фрейзър ще се завърне за този рестарт, но би трябвало, в противен случай това би било пропиляна възможност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле Кекс

    5 1 Отговор
    Байдън ще играе ли?

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Цепкало

    4 1 Отговор
    По-добре да се беше върнал във "Феята на зъбките".
  • 3 Гост

    1 4 Отговор
    Трябва и Том Круз давключат за да има гледаемост .
  • 4 Стар бик

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Теле Кекс":

    Арен си е наборо! 50г. ги чукна дано и ти изглеждаш така на 50................ ако оцелееш до тогава в Резидентската ни държава....
  • 5 режисьора

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Теле Кекс":

    Казаха,че ще използват Ленин,но ако не е съгласен,то Вовата Путин е подписал предварителен договор.
  • 6 Ром Бакарди

    5 1 Отговор
    Да земат нашта лили Иванова да играй майката на мумиата. Така ша е по достоверну.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.