Last news in Fakti

21 Декември, 2022 22:20 2 225 1

Дуейн Джонсън: Джеймс Гън ми каза, че Черния Адам няма да е в първата част от вселената му на DC

  • дуейн джонсън-
  • черния адам-
  • кино-
  • джеймс гън

Новоизлюпеният супергерой има и други новини за персонажа си

Дуейн Джонсън: Джеймс Гън ми каза, че Черния Адам няма да е в първата част от вселената му на DC - 1
Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън публикува днес, какво е научил от разговора си с новия директор на вселената на DC - Джеймс Гън, след като в изминалите седмици стана ясно, че почти всички актьори, пресъздали емблематичните супергерои от комиксите на голям екран, ще бъде заменени с други. Това постави въпроса и с бъдещето на Черния Адам, който бившият кечист сам признава, че се опитва да реализира от 15 години.

Свързах се с Джеймс Гън и научих, че Черния Адам няма да е в първата част от историята, която планира. Междувременно DC и Стивън Бъкс се съгласиха да помислят опции как най-пълноценно да включат Черния Адам в бъдещето развитие на DC мултивселената“, написа „Скалата“ в профилите си в социалните мрежи.

Гун се очаква тепърва да започне работа по първите си проекти за студиото, след като разчисти пътя си от фигури със статута на Хенри Кавил и Гал Гадот, които олицетвориха съответно Супермен и Жената Чудо. Самият Кавил дори направи камео в „Черния Адам“, а седмици след премиерата бе обявено, че няма да облече отново червената пелерина.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    4 0 Отговор
    Черният Адам е поредната американска рядка боза.Съжалявам за Дуейн Джонсън,но филма е тъп,скалъпен с всичко помалко оттук -оттам.Сбирщайн